Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

The Irregular at Magic High School roman serie slutter til september efter 12 år

8. Tatsuya Shiba (The Irregular at Magic High School)
8. Tatsuya Shiba (The Irregular at Magic High School)

Den officielle Twitter-konto for Tsutomu Satous The Irregular at Magic High School (Mahōka Kōkō no Rettōsei) light novel serie annoncerede i dag onsdag at romanerne slutter med det 32. bind. Det 32. bind, der har titlen “Sacrifice-hen/Sotsugyō-hen” (Sacrifice/Graduation Arc), udkommer i Japan den 10. september.

Yen Press udgiver light novel serien på engelsk og beskriver historien:

Året er 2095. Magi er blevet tæmmet som en anden form for teknologi, og magi-udøvelse er nu en streng disciplin. Bror og søster Tatsuya og Miyuki Shiba er lige ved at starte deres første år på den berømte First Magic High School of Japan. Men skolens stålsatte regler betyder, at den geniale Miyuki kommer ind på det prestigefyldte Course 1, mens hendes ældre bror, Tatsuya, er rykket ned til Course 2 – og det er bare begyndelsen på deres problemer!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Kuji Furumiyas light novel om en giftelysten ridder der vil trods en forbandelse vil gifte sig med en heks laves til anime.

Manga og bøger

Her er årets liste over de bedste light novels ifølge den anerkendte japanske guide.

Manga og bøger

Der kommer tre ny The Irregular at Magic High School mangaer baseret på forskellige dele af light novel serien næste år.