Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Blandede nyheder 12 juli 2020: Evangelion onsen, One Piece tower, stort fald i live industrien, The Violence Action & MegaMan VR

Tokyo One Piece Tower parken lukker grundet COVID-19

Ferie

Bad i “LCL” i Evangelion onsen (varme kilder)

Denne måned åbner Hakone Kowakien Yunessun feriestedet i Kanagawa, Japan et særligt Evangelion-tema område med varme kilder.

I Evangelion er der en rød væske, der nærmest ligner blod, der hedder LCL, der spiller en central rolle og findes i store mængder, denne kan man nu bade i en efterligning af.
Vandet i rutschebanerne og hulebadene nemlig farvet rødt.

Denne samme onsen har røde og brune bade til simulering af at bade i vin og kaffe.

Tokyo One Piece Tower parken lukker grundet COVID-19

Parkens officielle websted nu har annonceret at Tokyo One Piece Tower attraktionen Tokyo Tower permanent lukker den 31. juli 2020.

Efter at undtagelsestilstanden var afsluttet og nogle foranstaltninger blev truffet for at forhindre, at COVID19 sprede sig over Tokyo, havde de en lang diskussion, før de åbnede parken igen. De besluttede, at det ville være svært for dem at levere tjenester, der ville gøre gæsterne tilfredse med den samme kvalitet som før pandemien, især i lukkede rum, og vælger derfor at trække stikket.

https://youtu.be/o9UMgbKio4U

Musik og underholdning

Live underholdning og koncert industrien forventes at falde 70% i 2020 i Japan

Pia Sōken underholdsnings reasearch firmaet afslørede den 30. juni, at det projicerer et fald på 70% i omsætningen for live-underholdnings begivenheder i 2020 sammenlignet med sidste år. Virksomheden forventede en samlet omsætning i 2020 på 183,6 mia. yen (11,6 mia. kr.) for 2020, et kraftigt fald i forhold til sidste års 625,9 mia. yen (38,88 mia. kr.).

Live begivenheder i Japan begyndte at udskyde eller annullere på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) allerede i februar, og begivenheder begrænser stadig deltagelse, selv efter at krisen i Japan blev ophævet i juni. Pia Sōken projicerer, at resten af året ikke vil være nok til at genoplive markedet.

Manga

The Violence Action manga laves til ‘video produkt’

Den sjette samlede bog af forfatteren Shin Sawada og kunstneren Renji Asais The Violence Action manga afslørede fredag, at serien får en “video adaption.”

Det vides ikke om det bliver en film, TV serie, Net serie, live action eller anime, derfor den vage formulering der dækker alle former.

Spil

MegaMan VR oplevelse

Den 18 juli åbner en MegaMan (RockMan) VR oplevelse i Capcom Plaza i Ikebukuru, Tokyo.

Dr. Wiley har taget et VR headset på og vil erobre den virtuelle verden, så MegaMan (RockMan) må følge efter ham.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...