Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Du kan få is med smag af stegt kylling i Japan
Du kan få is med smag af stegt kylling i Japan

Mad

Du kan få is med smag af stegt kylling i Japan

Karaage er japansk måde at stege kylling på, og det smager rigtig godt. Derfor er der også en omrejsende mad festival, Karaage Festival, dedikeret til retten. Den næste Karaage Festival finder sted den 2-3 april i Fukuoka, på den sydlige ø Kyushu.

Repræsentanter for mere end to dusin “karaage” restauranter spredt over hele Japan deltager og tilbereder deres personlige variant af retten. Men selvom den almindelige stegte kylling er hoved-attraktionen er der også plads til rig variation som den softice med kyllinge smag vi kan se på billedet.

Det gylden brun bløde is har en nuance ligesom stegt kyllinge panering, og siden mange “Karaage” opskrifter har en sød finish til kyllingen, og salt is er velsmagende og forfriskende kan det være at blandingen er ok – men jeg er nu skeptisk.

Du kan få is med smag af stegt kylling i Japan

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anmeldelse

Endnu en variant af sodavand vi desværre ikke kan få herhjemme.

Anmeldelse

Fanta Grape er en variant af den klassiske frugt sodavand jeg kun har set i Japan. Som navnet siger smager den af vindruer Sodavanden...

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.