Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Du kan få is med smag af stegt kylling i Japan

Du kan få is med smag af stegt kylling i Japan

Karaage er japansk måde at stege kylling på, og det smager rigtig godt. Derfor er der også en omrejsende mad festival, Karaage Festival, dedikeret til retten. Den næste Karaage Festival finder sted den 2-3 april i Fukuoka, på den sydlige ø Kyushu.

Repræsentanter for mere end to dusin “karaage” restauranter spredt over hele Japan deltager og tilbereder deres personlige variant af retten. Men selvom den almindelige stegte kylling er hoved-attraktionen er der også plads til rig variation som den softice med kyllinge smag vi kan se på billedet.

Det gylden brun bløde is har en nuance ligesom stegt kyllinge panering, og siden mange “Karaage” opskrifter har en sød finish til kyllingen, og salt is er velsmagende og forfriskende kan det være at blandingen er ok – men jeg er nu skeptisk.

Du kan få is med smag af stegt kylling i Japan

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X