Ny Higurashi: When They Cry anime video 2

Det officielle websted for det nye Higurashi: When They Cry (Higurashi no Naku Koro ni) anime-projekt udgav den anden reklame video og det seneste billede for den kommende remake.

Videoen afslører, at de første 13 episoder får premiere den 1. oktober, og at afsnit 14 får premiere den 7. januar. Den bekræftede også flere tilbagevendende roller.

Ny Higurashi: When They Cry anime video 2

Kilde

IDOLiSH7 anime sæson 2 vender tilbage den 4 oktober efter COVID-19 pause

Den officielle hjemmeside for IDOLiSH7 Second Beat!, den anden sæson af IDOLiSH7 anime serien, annoncerede torsdag, at anime serien genoptages med episode 3 den 4. oktober.

Anime serien blev forsinket fra den femte episode på grund af undtagelsestilstanden mod spredning af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Hjemmesiden postede en ny reklame video for at vise nye optagelser fra afsnit 5 og videre.

Kilde

Kuma Kuma Kuma Bear anime trailer 2 og info

Det officielle websted for den kommende TV anime serie baseret på Kumanano og 029’s Kuma Kuma Kuma Kuma Bear light novels har udgivet den anden reklame video. Videoen annoncerer flere roller, flere medarbejdere og premiere-datoen den 7. oktober. Den annoncerer og forhåndsviser også den afsluttende temasang.

Kuma Kuma Kuma Bear anime trailer 2 og info

Kilde

Otona nya Koi no Shikata ga Wakaranee! voksen romantisk komedie kommer som TV anime

Webstedet ComicFesta Anime meddelte torsdag, at Tamami Katsuras Otona nya Koi no Shikata ga Wakaranee! (Adults Are Clueless About Falling in Love!) manga inspirerer en TV anime serie, der får præmiere til oktober.

Otona nya Koi no Shikata ga Wakaranee! voksen romantisk komedie kommer som TV anime

Den romantiske komedie handler om to personer, begge omkring 30. Mio Sudō er en kontordame, der ikke har haft en kæreste i fem år og har glemt, hvordan det er at være forelsket. Shuji Majima er en forsikringskonsulent med speciale i udlandet, der ikke har haft en kæreste i syv år på trods af at være meget attraktiv. Mio møder Shuji til en matchmaking-fest, men finder ham afskyelig da han siger: “Jeg er ikke til kvinder.” Imidlertid driver en provokerende kommentar fra Mio tingene i en uventet retning.

Rart at se en anime om voksne mennesker for en gang skyld, skønt at der langsomt kommer flere af dem.

Kilde

Sorcerous Stabber Orphen anime sæson 2 promo video og info

Den officielle hjemmeside for den nye TV anime serie baseret på Yoshinobu Akitas Sorcerous Stabber Orphen (Majutsushi Orphen Haguretabi) light novel serie begyndte at streame en reklame video for Majutsushi Orphen Haguretabi Kimluck-hen (Sorcerous Stabber Orphen: Battle of Kimluck), seriens anden sæson . Videoen afslører, at serien får premiere til januar 2021.

Sorcerous Stabber Orphen anime sæson 2 promo video og info

Kilde

Kategoriseret i: