Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheder

Spil nyheder 28 september 2020: Edens Zero, Konosuba, My Next Life as a Villainess, My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax

Hiro Mashimas EDENS ZERO manga laves til spil af KONAMI

Konami Digital Entertainment annonceret at et spil baseret på Hiro Mashima (RAVE, FAIRY TAIL)s space fantasy shounen manga EDENS ZERO er i produktion.

Mangaen er blevet udgivet i Kodanshas Weekly Shonen Magazine siden juni 2018, og dens kommende TV anime blev allerede annonceret i juni 2020.

Detaljer om TV anime og spilprojekter blev afsløret i et officielt webprogram af “Tokyo Game Show 2020 Online”, der blev streamet den 26 september.

Kilde

Crunchyroll

KONOSUBA PS4/Switch spil afslutnings sang

Det officielle websted for PS4 / Switch spillet KONOSUBA -God’s Blessing on This Wonderful World! Love for This Tempting Attire har udgivet en tre minutters tekstløs afslutnings-film med spillet afslutnings-temasang “Amayadori” (Gå i ly fra regnen) udført af Aqua (stemme Sora Amamiya), Megumin (Rie Takahashi) og Darkness (Ai Kayano).

CD-singlen inklusive spillets OP-temasang “It’s so fine!” af Machico, der har udført alle OP-sange til KONOSUBA-anime og -spil, og ED-sangen “Amayadori” udgives den 21. oktober 2020. PS4 / Switch-spillet udkom i Japan den 24. september .

Kilde

Crunchyroll

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! får originalt otome spil i 2021

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!, en række romantisk komedie fantasy romaner skrevet af Satoru Yamaguchi og illustreret af Nami Hidaka om en ung dame, der reinkarnerer som den onde pige i sit foretrukne romantiske videospil, bliver tilpasset til et romantisk videospil med en original historie af IDEA FACTORYs Otomate-division – netop den type spil hun spillede inden hun blev isekai’ed.

Spillet, hvis titel oversættes til My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! ~The Pirate Who Summons Trouble~, har en original historie, der er foregår efter Catarina rydder hendes “doom flags” og med succes kommer igennem “Graduation Ceremony” begivenheden uden at blive myrdet eller forvist. I spillet møder Catarina nye farer i form af Silva, en smuk piratkaptajn.

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! ~The Pirate Who Summons Trouble~, er planlagt til at blive offentliggjort i Japan i 2021.

Kilde

Crunchyroll

My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax anime får spil lavet af MAGES.

Wataru Watari, forfatteren til My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expected (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.) light novel seriejn, meddelte på sin Twitter-konto fredag, at My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Kan), den tredje sæson af anime serien baseret på romanerne, inspirerer et nyt spil. Spiludvikleren MAGES. står bag spillet. Watari afslørede ikke andre detaljer om spillet.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X