Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Blandede nyheder: The Promised Neverland film, Godzilla og Nintendo forlystelsesparker, Snicker, Hatsune Miku mod COVID-19

The Promised Neverland live-action film trailer

Film

The Promised Neverland live-action film trailer

Den officielle hjemmeside for live-actionfilmen af Kaiu Shirai og Posuka Demizus The Promised Neverland manga begyndte at streame en ny trailer til filmen tirsdag.

Traileren afslører og viser filmens temasang “Tadashiku Narenai” (It Can’t Be Right) af rockbandet Zutto Mayonaka de Iinoni. (Zutomayo). Webstedet afslørede også en ny plakat for filmen, som Demizu straks blev så glad for at der blev lavet en tegning over den (se ovenfor).

Kilde

Forlystelsespark

1:1 Godzilla afsløret i japansk forlystelsespark

En japansk forlystelsespark afslørede torsdag hvad den kalder verdens første “1:1” statue af Godzilla, der skal installeres permanent.

Kopien af det fiktive monster, der formodes at være 120 meter langt, er sat op i Nijigen no Mori Park på Awaji Island, Hyogo Prefecture, som om halvdelen af dets krop er begravet under jorden efter et angreb.

Attraktionen, der hedder “Godzilla Interception Operation Awaji”, blev afsløret for pressen to dage før åbningen.

1:1 Godzilla afsløret i japansk forlystelsespark

Besøgende har rollen som forskere der firer sig ind i Godzillas krop fra munden, som er vidåben i et brøl, under en “mission” for at forhindre, at den bliver aktiv igen.

Strukturen er ca. 55 meter lang, 25 meter bred og 23 meter høj.

Kilde

Universal Studios Japans Super Nintendo World åbner næste forår

Oprindeligt var Universal Studios Japans Super Nintendo World planlagt til at åbne i juli. Men på grund af den nye koronaviruspandemi blev området med Mario-tema forsinket.

Som tidligere rapporteret blev det i parkens forsøg på at maksimere social afstand og undgå overbelastning besluttet at åbne det nye område ville gøre det for svært.

I dag er det ifølge Kai-You meddelt, at Super Nintendo World åbner i foråret 2021. Det bliver nok til april, da Japan overvejer at ophæve kravene om indrejsetilladelse, der har været på plads under pandemien og genåbne for turister der. Den måned er også starten på det japanske regnskabsår.

Universal Studios Japans Super Nintendo World udskudt grundet COVID-19

Kilde

Mad

Japansk komiker bliver genoplivet af Senku og en Snickers Bar i samarbejde med Dr. STONE TV anime serien

Senku har fundet endnu en måde at genoplive forstenede folk på og lade dem leve i Stone World: Snickers-barer!

Et nyt samarbejde mellem chokoladebaren og Dr. STONE TV-anime serien viser Stone Worlds helt bringe den japanske komiker Kouki Kusanagi tilbage til livet med en Snickers-bar… som forhåbentlig gav Kusanagi styrken til at komme tilbage til livet snarere end at fordi den indeholder salpetersyre…

https://youtu.be/3QJpqHx3soo

Kilde

Sundhed

Hatsune Miku udnævnt som Coronavirus bekæmpnings støtte i Japan

Fra den 9. september 2020 blev Hatsune Miku udnævnt til Coronavirus Countermeasure Supporter i Japan og sluttede sig til et team på otte andre repræsentanter for at hjælpe med at sprede bevidsthed om måder at forhindre spredning af COVID-19.

En videobesked med Hatsune Miku blev uploadet og sendt til det officielle Coronavirus-forebyggelsessted i Japan og kan ses nedenfor.

Officiel japansk Coronavirus bekæmpelses side: https://corona.go.jp/

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.