Mode magasin

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba er på forsiden af teenage pige magasin

På grund af Demon Slayer: Kimetsu no Yaibas generelle popularitet i Japan ser man den overalt, selv steder, man typisk ikke ville forvente. Teenager-magasinet Seventeen fremhævede Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba i sin novemberudgave. Magasinet giver modetip baseret på æstetikken i den populære shonen manga og endda en diæt baseret på “Full Concentration Breathing.” (Note: Det involverer hovedsageligt forslag til træningsrutiner.)

Det fik opmærksomhed fra CyberConnect2s leder og administrerende direktør Hiroshi Matsuyama, der tweetede, at bladets legende brug af Demon Slayer brandet gik ud over, hvad han forestillede sig. Han påpegede nogle af de ordspil, der blev brugt i bladet, herunder “Mugen Kokurare-Hen” (Infinitity Love Confession Recipient Chapter, en henvisning til Infinity Train arken), “Kimetsu no Mote-JK: Sono Coordination de Hi-Mote wo Tachikire” (Kimetsu no Popular Schoolgirl: I’ll Take Down My Lack of Popularity with My Coordinating Outfit!) og “Mote-Hashira” (Popular Pillars). Forfatterne af dette nummer havde det åbenbart sjovt med at komme med disse ordspil.

Udgaven inkluderer også et interview med Tanjiro og Nezuko stemmelæggerne Natsuki Hanae og Akari Kitō, hvor de blev stillet spørgsmål som “Hvordan tilbragte du dine gymnasiedage?”

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba er på forsiden af teenage pige magasin

Kilde

Manga

Demon Slayer er den første mange der tager alle de første 22 pladser i Oricons salgsliste

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba fortsætter med at bryde rekorder, inklusive dem, som franchisen selv satte. Det japanske markeds-undersøgelses-firma Oricon rapporterer således at Demon Slayer tog alle pladser i deres top 20 for den bedst sælgende manga i den forløbne uge. Faktisk indtog alle 22 bind i manga-serien af Koyoharu Gotouge de første 22 pladser af den fulde Top 30 Oricon salgsliste og opnåede som den første nogensinde “monopol fra 1. til 22. plads”.

Demon Slayer er den første mange der tager alle de første 22 pladser i Oricons salgsliste

Kilder

AnimeNewsNetwork

Crunchyroll

Jujutsu Kaisen mangaen når 10 millioner i omløb

Gege Akutamis JUJUTSU KAISEN manga ramte for nyligt en stor milepæl. Ifølge den officielle Twitter-konto har serien overgået 10 millioner eksemplarer i omløb på tværs af både trykte og digitale udgivelser.

Jujutsu Kaisen mangaen når 10 millioner i omløb

Kilde

Crunchyroll

Rumiko Takahashi (Ranma ½, Inuyasha) får Japans Medalje med Lilla Bånd

Den japanske regering meddelte mandag, at mangaskaberen Rumiko Takahashi modtager efteråret 2020 Medalje med Lilla Bånd. Medaljen tildeles “personer, der har bidraget til akademisk og kunstnerisk udvikling, forbedringer og præstationer.”

Siden hendes debut i 1978 har Takahashi skabt manga som Urusei Yatsura, Maison Ikkoku, Mermaid Saga, Rumic Theatre, Ranma ½, One-Pound Gospel, Inuyasha og RIN-NE. I hendes karriere i over fire årtier er mange af hendes værker blevet internationalt populære og har inspireret til anime- og live-action-adaptioner.

Kilde

Tagged i:

, , , ,