Isekai Meikyū de Harem o light novels laves til TV anime

Kadokawas BookWalker websted angiver at Shachi Soganos Isekai Meikyū de Harem o (A Harem in an Alternate World Dungeon) light novel serie får en TV-anime.

Beskrivelse

Gymnasieeleven Michio Kaga vandrer målløst gennem livet og Internettet, hvor han ender transporteret fra et mistænkeligt websted til en fantasy verden – genfødt som en stærk mand, der kan bruge “snydekræfter”. Han bruger sine kræfter til at blive en eventyrer, tjene penge og få ret til at kræve piger, der er smukke på idol-niveau, til at danne hans helt eget harem.

Isekai Meikyū de Harem o light novels laves til TV anime

Kilde

Love of Kill manga om forelskede mordere laves til anime

Kadokawa meddelte fredag, at Fes Love of Kill (Koroshi Ai) manga inspirerer en TV-anime adaption. Fe tegnede en illustration for at fejre anime serien (herunder).

Beskrivelse

Hun er en professionel lejemorder. Og han… er også en professionel lejemorder. Og hun er hans mål. Fanget i en dødbringende leg mellem kat og mus, falder hun først… eller vil han?

Love of Kill manga om forelskede mordere laves til anime

Kilde

The Quintessential Quintuplets anime sæson 2 fuld trailer

Den officielle webside for The Quintessential Quintuplets ∬ (Gotōbun no Hanayome ∬), seriens anden anime-sæson, begyndte fredag at streame en reklamevideo, der afslører, at den anden sæson får premiere på TBS den 7. januar kl. 1:28 JST (reelt den 8. januar).

Videoen viser en forhåndsvisning af sangen “Gotōbun no Katachi” sunget af kvintupletterne.

Kilde

Rail Romanesque får anden anime sæson

Medarbejderne på Rail Romanesque, TV-anime serien baseret på det digitale romanmærke Loses Maitetsu spil, meddelte lørdag, at anime serien får en anden sæson, og at anden sæson vil tilføje stemmeskuespillerinde Rie Tanaka til rollebesætningen. Tanaka spiller Kaniko, baseret på damplokomotivet C11202.

Første sæson af korte afsnit havde premiere den 2. oktober 2020.

Rail Romanesque får anden anime sæson

Kilde

Kadokawas livestream for anden sæson af Re:ZERO -Starting Life in Another World- anime serien meddelte torsdag, at anden cour, eller anden halvdel, af sæson to, vil få premiere på AT-X den 6. januar kl. 22.30. JST.

Mayu Maeshima udfører den indledende temasang “Long shot”, og nonoc udfører den afsluttende temasang “Believe in you.”

Livestreamen afslørede også et nøgle billede: Livestreamen afslørede, at anden halvdel af anden sæson af Re:Zero ~Start Break Time From Zero~ (Re:Zero kara Hajimeru Break Time) spinoff-serien får premiere på Kadokawa Anime Channel på YouTube den 8. januar kl. 8:00 om eftermiddagen (07:00 EDT), og hver episode streames kun i to uger (men mon ikke den kommer på andre lovlige anime streaming sider).

Re:ZERO anime sæson 2 del 2 info

Kilde

Kategoriseret i: