Forlystelsespark

Ghibli Park fremviser prototype af Det Levende Slot

Mens Ghibli Park stadig mere end et år fra at åbne sine magiske døre, blev der afholdt en pressekonference den 3. februar for at opdatere os om parkernes fremskridt og give mere forsmag på hvad der skal være i den første forlystelsespark baseret på filmene fra det elskede anime-studie Studio Ghibli.

Kilde

Manga

Marts-udgaven af Kodanshas Good! Afternoon magasinet offentliggjorde fredag det sidste kapitel i Gamon Sakurais Ajin – Demi-Human manga.

Kodansha udgiver mangaens 17. og sidste samlede bog den 7. maj.

Mangaen havde nået sit højdepunkt den 7. januar.

Ajin: Demi-Human mangaen er slut

Beskrivelse

En udødelig dukkede første gang op på en afrikansk slagmark for 17 år siden. Senere begyndte sjældne, ukendte nye udødelige livsformer at dukke op blandt mennesker, og de blev kendt som “Ajin” (demi-mennesker). Lige før sommerferie dræbes en japansk gymnasieelev ved navn Kei Nagai øjeblikkeligt i en trafikulykke på vej hjem fra skolen. Han genoplives dog, og der sættes en pris på hans hoved. Således begynder en drengs liv på flugt fra hele menneskeheden.

Kilde

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba skaberen Koyoharu Gotouge ønsker at lave en science fiction romantisk komedie som det næste

I den anden fan bog til Koyoharu Gotouges Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga, der udkom torsdag, kommenterede Gotouge, at de overvejer at lave en science fiction romantisk komedie historie som deres næste projekt.

Gotouge kommenterede, at de for nylig havde set gamle sci-fi-film med aliens, og at det var interessant at se, hvordan deres perspektiv på dem har ændret sig fra barndom til voksenalderen. Gotouge bemærkede, at de gerne ville lave en sci-fi romantisk komedie, der får selv skabere til at “hive ud otte-pack abs frem.”

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba skaberen Koyoharu Gotouge ønsker at lave en science fiction romantisk komedie som det næste

Kilde

One Piece mangaen har nu over 480 millioner eksemplarer i omløb

Shueisha meddelte torsdag at Eiichiro Odas One Piece manga har 480 millioner eksemplarer i omløb over hele verden med udgivelsen af den 98. samlede bog samme dag. Det samlede antal inkluderer over 400 millioner eksemplarer i omløb i Japan og over 80 millioner eksemplarer i omløb i over 42 lande og territorier uden for Japan.

One Piece anime udskyder ny afsnit på grund af COVID-19

Kilde

Spil

Demon Slayer spil kommer til ps5, ps4, xbox one og Steam

Dette års 10. udgave af Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin afslørede mandag, at Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppūtan videospillet udkommer til PlayStation 5, Xbox One og Steam ud over den tidligere annoncerede PlayStation 4. Det “dæmon dræbende konkurrence action-spi”l er stadig planlagt til udgivelse i år.

Spillets officielle hjemmeside afslørede også en ny illustration til spillet fra animationsstudiet ufotable.

Spillet indeholder et historie mode, der giver fans mulighed for at genopleve historien fra den første TV anime serie. En kamp modus giver spillerne mulighed for at spille som forskellige karakterer.

Demon Slayer spil kommer til ps5, ps4, xbox one og Steam

Kilde