Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Duke of Death and His Maid, Love Live, My Hero Academia, Pacific Rim, Tensei Kenja no Isekai Life

Love Live! Liella! musikvideo

The Duke of Death and His Maid mangaen laves til anime

Shogakukan meddelte at Koharu Inoues The Duke of Death and His Maid (Shinigami Bocchan to Kuro Maid) manga inspirerer en TV-anime, der får premiere i år. Shogakukan afslørede også animeens teaser trailer, en illustration og hovedrolle og folkene bag.

Trailer

Beskrivelse

Forbandet af en heks som barn fik en ung hertug den uønskede magt til at dræbe enhver levende ting, han rører ved. Tvunget til at flytte væk fra sin familie og ind i et stort palæ dybt inde i skoven, behandles hertugen som om han ikke eksisterer og undgås konstant af sine jævnaldrende.

Han er dog ikke helt alene. Rob og Alice, hans butler og tjenestepige, er altid ved hans side. Alice elsker at drille ham, og efterhånden som deres forhold vokser, gør hertugen det til sit mål at komme fri fra hans dødbringende forbandelse. Selvfølgelig har han brug for hjælp, og hvem bedre at gøre dette end de forskellige indbyggere blandt det overnaturlige?

Illustration

The Duke of Death and His Maid mangaen laves til anime

Kilde

Love Live! Liella! musikvideo

Den officielle YouTube-kanal for Love Live! har udgivet en musikvideo, der viser den nyeste idolgruppe, der er i centrum i franchisen. Den nye gruppe Love Live! idoler hedder Liella! og hører under Love Live! Superstars!! anime-serien, som i øjeblikket er i produktion med endnu ingen fastlagt udgivelsesdato.

Den fremviste single med titlen “Hajimari wa Kimi no Sora” får en CD-udgivelse i Japan den 7. april.

Kilde

My Hero Academia1-B klassens dragter afsløret

Den officielle Twitter-konto for My Hero Academia anime-franchisen afslørede klasse 1-Bs fulde helte dragter i deres eget klassebillede. Dette er før den samlede kamp mellem de to klasser, der ses i den kommende sæson fem af My Hero Academia.

My Hero Academia1-B klassens dragter afsløret

Trailer for den kommende femte sæson

Kilde

Pacific Rim: The Black anime serie trailere

Netflix begyndte at streame trailere til dere Pacific Rim: The Black anime-serie. Trailerene afslører animeens premiere den 4. marts på Netflix.

Dato annoncering

Engelsk trailer

Japansk trailer

Plakat

Pacific Rim: The Black anime serie trailere

Kilde

Tensei Kenja no Isekai Life light novels laves til TV anime

Den live-streamede “GA Fes 2021” begivenhed meddelte sidste søndag at Shinkoshotos Tensei Kenja no Isekai Life: Daini no Shokugyō o Ete, Sekai Saikyō ni Narimashita (The Reincarnated Sage’s Alternate World Life: I Got a Second Profession, and Became the Most Powerful in the World) light novel serie inspirerer en TV anime. Arrangementet debuterede en reklame video, der annoncerede rollebesætningen og personalet sammen med en anime til en anden historie af Shinkoshoto:

Video

Beskrivelse

Yūji Sano arbejder i en virksomhed, der er hård på sine medarbejdere. Efter at have taget noget overarbejde med hjem, får han en besked på sin computer: “Du er indkaldt til en alternativ verden!” Det er en spillignende verden komplet med statuslinjer og færdigheder. Yūji tæmmer et slimmonster og bliver således en tamer. Derefter opnår han pludselig et andet erhverv – vismand (sage) – og vækker magiske kræfter i sig selv. Yūjis alternative verden eventyr begynder, da han følger en slime, der tilsyneladende er svagest af alle monstre.

Illustration

Tensei Kenja no Isekai Life light novels laves til TV anime

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X