Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Blue Reflection Ray, Miss Kobayashi’s Dragon Maid S, Tsuki to Laika to Nosferatu

Anime nyheder: Blue Reflection Ray, Miss Kobayashi's Dragon Maid S, Tsuki to Laika to Nosferatu

Blue Reflection Ray TV anime trailere

Den officielle webside for Blue Reflection Ray, den kommende TV-anime serie baseret på Gusts Blue Reflection (Blue Reflection – Maboroshi ni Mau Shōjo no Ken) rollespil, begyndte tirsdag at streame to nye reklame videoer.

“Rouge” videoen afslører og forhåndsviser den afsluttende temasang “Seishin” (Deepest) af ACCAMER. Videoen fremfører også de otte hovedpersoners stemmer.

“Rouge” trailer

“Blue” -videoen viser EXiNAs indledende temasang “DiViNE” samt Hiori Hirahara og de andre, der transformerer til Reflectors i de dynamiske actionscener.

“Blue” trailer

Serien begynder den 9 april.

Kilde

Miss Kobayashi’s Dragon Maid S anime vises på Crunchyroll

Crunchyroll meddelte tirsdag, at de vil streame Miss Kobayashis Dragon Maid S anime serien over hele verden uden for Asien fra og med juli. Virksomheden begyndte at streame en engelsk undertekstversion af den første reklame video, der debuterede i februar.

Trailer – nu med engelske undertekster

Den anden sæson af TV-anime serien baseret på Coolkyoushinjas Miss Kobayashi’s Dragon Maid manga får premiere i Japan i juli.

Illustration

Miss Kobayashi's Dragon Maid S anime vises på Crunchyroll

Kilder

Tsuki to Laika to Nosferatu romaner om vampyr kosmonaut laves til TV anime

Shogakukan meddelte onsdag, at Keisuke Makino og Kareis Tsuki to Laika to Nosferatu (The Moon, Laika, and Nosferatu) light novel serie inspirerer en TV-anime serie, der får premiere i år.

Trailer

Beskrivelse

De originale romaners historie foregår i en fiktiv verden, 10 år efter en lang krig, der opdelte verden i to supermagter: Unionen af ​​Zirnitra republikker i øst og Det Forenede Kongerige Arnak i vest. Begge disse supermagter tester nu deres ambitioner mod hinanden i et rum kapløb. I 1960 annoncerer Unionens premierminister Gergiev Project Mechtat (Dream), en prestigefyldt plan om at starte bemandede missioner i det uendelig rum. Til dette formål opretter Unionen den isolerede by Laika 44, hvor kosmonautkandidater konkurrerer om planlagte bemandede missioner til rummet, og forskere udvikler teknologien til at få det til at ske, alt sammen i et hemmeligholdt miljø.

Historien handler om Lev Leps, en reservekandidat til at blive astronaut, og hans nye ledsager, vampyren Irina Ruminescu. Som en del af en dristig ny operation Nosferatu vil Project Mechtat bruge Irina som testperson under forskellige forhold, der forventes i rummet og i sidste ende som en del af en bemandet mission, hvor Lev fører tilsyn med Irinas træning som kosmonaut. Af egne grunde drømmer begge om at komme ud i rummet.

Illustration

Tsuki to Laika to Nosferatu romaner om vampyr kosmonaut laves til TV anime

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X