Square Enix har annonceret at Makoto Kisaragis manga baseret på Ryūta Kijima og Sandos The Strongest Tank’s Labyrinth Raids (Saikyō Tank no Meikyū Kōryaku) light novel serie bliver lavet til en tv-anime serie.

Animeserien får premiere på ABC TV, TV Asahi og 22 andre tilknyttede stationer i “Animazing!!!” programmeringsblok næste januar.

Animeens officielle hjemmeside afslørede anime’s teaser-reklame video, teaser-illustration, tre hovedrollemedlemmer og personalet bag.

Beskrivelse

Rud er en tank fra Hero’s Party og siges at have det højeste forsvar nogensinde i historien. Partyet laver ofte dungeon raids, men for Rud betyder det mere end blot et raid. For at kurere sin elskede søsters sygdom er han på jagt efter den ønskegivende skat, der kan være gemt i disse labyrinter. Men en dag sparker den arrogante helt ham fra partyet efter et mislykket raid forsøg og skyder skylden på hans evner, hvis virkninger han stadig ikke er klar over.
Uden andre steder at tage hen og intet at lave, beslutter han sig for at vende tilbage til sin hjemby, hvor hans søster venter. På vej dertil redder han en pige, der blev angrebet af et monster. Uventet har denne pige en ekstremt sjælden færdighed kaldet “Appraisal”. Takket være hendes dygtighed er Rud i stand til at opdage sandheden bag hans ukendte færdigheder, som viser sig at være meget stærke færdigheder. Med et forsvar på 9999 og stærke færdigheder begynder eventyret om den stærkeste tank, Rud!

Roller

  • Jun Kasama som Rud
  • Kaede Hondo som Nin
  • Kana Ichinose som Luna

Folkene bag

Mitsutaka Noshitani (A Predator in a Skirt, Even a Dad Still Wants It…) instruerer animeen hos STUDIO POLON. Hitomi Amamiya (Merc Storia: The Apathetic Boy and the Girl in a Bottle) er ansvarlig for seriens manuskripter. Taihei Nagai (Even a Dad Still Wants It…, Crazy Over His Fingers) designer karaktererne. Victor Entertainment er krediteret for musik.

Illustration

The Strongest Tank's Labyrinth Raids laves til anime
© 木嶋隆太・イマジカインフォス・如月命/SQUARE ENIX・「最強タンクの迷宮攻略」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: