Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Gyakuten Sekai no Denchi Shoujo, Jujutsu Kaisen, Obey Me, Prince of Tennis, Yasuke

Obey Me! anime

Gyakuten Sekai no Denchi Shōjo ny original anime af Masaomi Andō og Lerche

Et websted er åbnet for at fortælle at instruktør Masaomi Andō (School-Live !, Scums Wish, Toilet-Bound Hanako-kun, Astra Lost in Space) og studio Lerche arbejder på et nyt originalt anime-projekt med titlen Gyakuten Sekai no Denchi Shōjo (Turnabout World’s Battery Girl). Billederne nedenfor indeholder ordene “Rumble Garanndoll”, men det er i øjeblikket uklart, om det er den engelske titel på værket, en undertekst til den japanske titel eller en tagline.

Kilde

Jujutsu Kaisen anime får en film til vinter

Den 24. og sidste afsnit af Jujutsu Kaisen TV-anime serien sluttede fredag med en meddelelse om, at en film, Gekijō-ban Jujutsu Kaisen 0 (Jujutsu Kaisen 0 the Movie), får premiere til vinter.

Filmen er baseret på Gege Akutamis Jujutsu Kaisen 0 Tokyo Toritsu Jujutsu Kōtō Senmon Gakkō (Jujutsu Kaisen 0: Tokyo Prefectural Jujutsu High School) manga prequel-historie, med MAPPA til at animere igen og TOHO der distribuerer.

Trailer

Illustration

Jujutsu Kaisen anime får en film til vinter

Kilde

Obey Me! mobil spil kommer som anime til sommer

På YouTube-kanalen til Obey Me! mobil spillet er det blevet annonceret at franchisen modtager sit eget anime-projekt her til sommer. Yderligere detaljer er endnu ikke kendt.

Beskrivelse

Obey Me! er et “otome” spil fra NTT Solare Corporation og er en del af “Shall We Date?“ serien. Fokus for handlingen er en menneskelig kvinde, der blev valgt til at blive en udvekslingsstuderende på dæmonskolen “RAD”. Her mødes hovedperson af syv dæmonbrødre, hver med en unik personlighed.

Special afsnit med engelske undertekster

Roller

  • Kazuya Yamashita som Lucifer
  • Hirotaka Kobayashi som Mammon
  • Satoshi Kada som Leviathan
  • Shinya Sumi som Satan
  • Miura Ayme som Asmodeus
  • Kyohei Yaguchi som Beelzebub
  • Satoshi Onishi som Belphegor

Kilder

Prince of Tennis 3D CG film afslører 2 forskellige biograf udgaver

Den officielle hjemmeside for Ryōma! Shinsei Gekijōban Tennis no Ōji-sama (Ryōma! Rebirth: The Prince of Tennis Movie) 3DCG-anime-filmen afslørede to forskellige biograf klipninger (udgaver=, et nyt rollebesætningsmedlem og en ny plakat sidste fredag.

Plakat

Prince of Tennis 3D CG film afslører 2 forskellige biograf udgaver og roller

Beskrivelse

Filmens historie begynder med, at hovedpersonen Ryōma kommer til USA og finder Sakuno Ryūzaki angrebet af en “tennisbande”. Ryōma skyder en bold mod dem for at hjælpe Sakuno, men ender med at ramme en bold kastet af en mystisk mand i kørestol. I det øjeblik rejser Ryōma og Sakuno på en eller anden måde tilbage i tiden til det tidspunkt, hvor Ryomas far Nanjiro stadig spillede i Amerika som “Samurai Nanjiro.”

Kilde

Yasuke anime teaser, illustration og info

Folkene bag LeSean Thomas og MAPPAs Yasuke anime afslørede en engelsk teasertrailer, teaservisual og flere af folkene bag sidste fredag.

Serien om den afrikanske samurai (der er baseret på en sand historisk person, omend historien her er tilsat ret meget fantasi) begynder den 29 april på Netflix.

Teaser

Beskrivelse

I et krigshærget feudalt Japan fyldt med mechs og magi kæmper den største hidtil ukendte ronin, Yasuke, for at opretholde en fredelig eksistens efter et tidligere liv med vold. Men da en lokal landsby bliver centrum for social omvæltning mellem stridende daimyo, skal Yasuke tage sit sværd op og transportere et mystisk barn, der er målet for mørke kræfter og blodtørstige krigsherrer. Historien om Yasuke, den første afrikanske samurai, der faktisk tjente legendariske Oda Nobunaga, udgives til verden.

Illustration

Yasuke anime teaser, illustration og info

Folkene bag

Satoshi Iwataki (A Certain Magical Index, Dororo) er chef instruktør for animation, og Takeru Satō er teknisk chef. Kenichi Shima (Parasyte -the maxim-) er ansvarlig for design af bipersonerne, og Minoru Nishida (Dagashi Kashi 2) er ansvarlig for verdenens art design og art direction. Junichi Higashi (Cowboy Bebop, Kingdom) instruerer det grafiske, Yuki Nomoto (Dorohedoro) er 3D CG-instruktør, og Hyo Gyu Park er den samlet instruktør for fotografering. Azusa Sasaki (Zombie Land Saga) er farvetastkunstner, og Mutsumi Takemiya (Dororo, Azur Lane) redigerer.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X