Live action

Live-Action Hachigatsu no Cinderella Nine info

Den officielle hjemmeside for den originale live-action-serie inspireret af Akatsuki og Kadokawas Hachigatsu no Cinderella Nine smartphone-spil afslørede tirsdag to hovedroller i serien.

Radiation House mangaen får en anden live action serie

Årets 12. nummer af Shueishas Grand Jump-magasin afslørede onsdag at live-action-serien baseret på Tomohiro Yokomaku og Taishi Moris Radiation House manga får en anden sæson, der får premiere til oktober.

Serien handler om de medicinske fagfolk i et hospitals radiologiafdeling. For eksempel bruger medicinske radiografer røntgenbilleder og CT-scanninger til at undersøge årsagerne til sygdomme og afdække patologiske ændringer, mens radiologer læser resultaterne og kommer med diagnoser.

Manga

Soloist in a Cage mangaen går ind i sit klimaks

Det 16. kapitel i Shiro Moriyas Soloist in a Cage (Ori no Naka no solist) manga afslørede mandag, at mangaen vil gå mod sit højdepunkt i det næste kapitel den 24. maj.

Beskrivelse

Dette er et fængsel, hvor hver eneste fange er anbragt, et uundgåeligt bur, der er vokset til størrelsen af at blive betragtet som en “by”. Født og opvokset i den dystre og snedækkede by, bor en ung pige bor alene med sin lillebror. Hvad bliver deres skæbne…? Deres historie om håb og kamp begynder her.

Zenra Kagyō mangaen om voksen video industrien slutter til juni

Årets 10. udgave af Nihonbungeishas Manga Goraku Special magasin afslørede sidste lørdag, at Ma-ron Bitō og Hiroto Ōishis Zenra Kagyō (Nude Trade) manga afsluttes i bladets næste nummer 15. juni.

Mangaen handler om Kanto Gunji, præsidenten for et mellemstort voksen produktions firma med base i West Shinjuku. Med sin skarpe sans for æstetik og store merkantile evner har han optjent kaldenavnet “frigatebird”, i stand til at snappe skuespillere væk fra overbevisende tilbud fra andre virksomheder.

Spil

Demon Slayer konsol spillet får Kyōjurō Rengoku som spilbar karakter

Dette års 24. nummer af Shueishas Weekly Shonen Jump magasin afslørede mandag, at Kyōjurō Rengoku vil slutte sig til Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppūtan videospillet som en spilbar karakter.

Ni no Kuni: Cross Worlds mobilspil udgivelsesdato

Smartphone-spillet Ni no Kuni: Cross Worlds skulle oprindeligt udkomme i slutningen af ​​sidste år, men dette er blevet udsat på grund af coronapandemien. Udgivelsesdatoen er nu annonceret på spillets officielle hjemmeside: I Japan den 10. juni 2021. Det vides endnu ikke, om der vil udkomme i vesten på samme tid.

Shaman King får et mobil spil

Studio Z har meddelt at de arbejder i øjeblikket på et mobilspil baseret på Shaman King anim serien. Spillet har titlen Shaman King: Funbari Chronicle og udkommer i Japan senere på året til iOS og Android operativsystemerne. En vestlig udgivelse er endnu ikke bekræftet.

Spillerne laver deres egne hold og kan konkurrere mod fjenderne fra serien.

Teater

Tokyo Revengers mangaen bliver til teaterstykke til august

Et nyt websted åbnede tirsdag og afslørede at Ken Wakuis Tokyo Revengers manga inspirerer et teaterstykke. Stykket vises i Cool Japan Park Osaka WW Hall i Osaka fra 6-8 august, Nippon Seinenkan Hall i Tokyo fra 12-14 august og KT Zepp Yokohama i Kanagawa fra 19-22 august.

Tokyo Revengers mangaen bliver til teaterstykke til august