Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Nyheder 22 maj 2021

Grisaia: Phantom Trigger 06 spillet udkommer til Switch til sommer

Figur

Der kommer en Hatsune Miku x My Little Pony figur

Hatsune Miku-udvikleren Crypton Future Media meddelte fredag, at de går sammen med My Little Pony brandet. En del af samarbejdet vil involvere udgivelsen af en figur udviklet gennem Kotobukiyas “Bishoujo” linie. Det har et originalt design kaldet “Miku Pony”, designet af illustrator Shunya Yamashita (Dai – Shogun – Great Revolution original character designer).

Der kommer en Hatsune Miku x My Little Pony figur

Spil

Prototype afslørede fredag at de udgier det sjette bind af Frontwings Grisaia: Phantom Trigger spil til Nintendo Switch til sommer. Udgivelsen vil have tekst på japansk, engelsk og forenklet kinesisk samt japansk lyd.

Grisaia: Phantom Trigger 06 spillet udkommer til Switch til sommer
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X