DYBERE NEDSTIGELSE
Midt i alle sammensværgelserne og planerne er regeringen tvunget ud i et dødvande. Da trusler fra mystiske partier og almægtige våben synes umulige at overvinde, begynder lederen af militærkuppet at slå til. Hvad mere er, lederens bag kuppets hensigt er mere farlig for menneskeheden, end nogen kunne have forestillet sig. Japans nationale krise har ramt sit højdepunkt, og Naoto og hans venner står i centrum!

Om bogen

Den dramatiske kamp omkring kejser paladset spidser ting, og hovedpersonerne viser deres spiste og finder måder at gøres deres ypperste på.

En rar ting er at personer trods de intense odds opfører sig som deres alder, især Marie har mangel på tro på sig selv (noget der følger os i serien når man ser den over mere lang linje) og især udbrud, der viser at hun er en følelsesmæssig skrøbelig teenage-pige trods alt. Naoto er dog Naoto, lige så naiv enfoldig som altid.

Grafisk bygger dette bind videre på serien styrker med især mange større paneler der panorerer omkring personerne omend vi ikke ser meget af verdenen omkring, på trods af den kreative setting er det vedvarende tydeligt at det er personerne der i fokus, og det ses især tydeligt i tegningerne.

Læs om bog et, to, tre, fire. fem, seks eller den fulde anmeldelse af serien for at se tanker om resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,