Takemachis Spy Classroom light novel serie får en anime-adaption.

Keiichiro Kawaguchi (Higurashi: When They Cry – GOU) instruerer serien hos Studio feel. Shinichi Inotsume (PERSONA 5 the Animation) er ansvarlig for manuskriptet til serien, mens Sumie Kinoshita (Forest of Piano) er ansvarlig for karakterdesign. Yderligere detaljer, såsom en konkret startdato, er endnu ikke tilgængelige.

Spy Classroom light novels laves til anime
©竹町・トマリ/KADOKAWA/「スパイ教室」製作委員会

Beskrivelse

Efter en ødelæggende militær konflikt fører lande deres krige i hemmelighed. En ususædvanlig spion, Klaus har aldrig fejlet på trods af sine særheder, og han samler et hold for at påtage sig en umulig mission – en med over 90 procent chance for fiasko. Men de medlemmer, han vælger, er alle tabere uden nogen praktisk erfaring. De bliver nødt til at bruge alle tricks (og nogle der ikke findes) for at bevise, at de er klar til opgaven!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,