Sommer 2022

Phantom of the Idol trailer

Den primære reklame video er blevet udgivet for den kommende komedie-anime Phantom of the Idol (Kami Kuzu☆Idol), der begynder den 1. juli 2022.

Traileren fremvsier mødet mellem det dovne idol Yūya og aspirant-spøgelses-idolet Asahi. Yderligere roller blev også annonceret.

Showet vil blive animeret af Studio Gokumi. Det vil blive instrueret af Daisei Fukuoka.

Smile of the Arsnotoria mobil rollespil laves til anime

Det populære japanske mobilspil Smile of the Arsnotoria laves til en anime serie. Den får premiere på japansk TVden 6. juli 2022.

Spillet handler om lærerne og pigerne på et magisk akademi.

LIDEN FILMS studiet står for anime serien, der bliver instrueret af Naoyuki Tatsuwa (Nisekoi). Midori Goto (Attack on Titan: Junior High) står for manuskriptet, mens Takahiro Kishida (Durarara!!) vil designe karaktererne. Ryo Takahashi og Ken Ito komponerer musikken sammen hos Pony Canyon.

Kilder

When Will Ayumu Make His Move? trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Sōichirō Yamamotos When Will Ayumu Make His Move? (Sore Demo Ayumu wa Yosetekuru) manga afslørede en ny illustration og reklame video til anime serien.

Videoen viser en forsmag på anime seriens åbningstemasang “Kakehiki wa Poker Face” (The Tactic Is a Poker Face) af Kana Hanazawa, og afslører også animeens premieredatoer den 7. og 9. juli på henholdsvis TBS og BS-TBS.

Kilde

Efterår 2022

I Somehow Got Strong By Raising Skills Related To Farming trailer

Den første reklame video er blevet udgivet til TV anime adaptionen af fantasy-serien I Somehow Got Strong By Raising Skills Related To Farming (Noumin Kanren no Skill Bakka Agetetara Naze ka Tsuyoku Natta).

Traileren introducerer Al Wayne (stemme af Junya Enoki) såvel som historiens plot.

Hovedpersonen Al Wayne har forbedret sine landbrugsevner for at gå fra en simpel landmand til en landmand af høj klasse. Af og til, når han hjalp sine venner, ville hans andre færdigheder også udvikle sig. En dag bliver hans færdighedsniveau maksimeret, og hans liv ændrer sig.

“Jeg vil leve mit liv som en normal landmand!”

I Somehow Got Strong By Raising Skills Related To Farming trailer
Ⓒ樽戸アキ・しょぼんぬ/双葉社・「農民関連」製作委員会

Showet er planlagt til at blive sendt til oktober 2022. Det er produceret af studiet A-CAT.

Kilder

Forår 2023

Hyperdimension Neptunia får 3. OVA til april 2023

Den officielle hjemmeside for Hyperdimension Neptunia anime serien afslørede fredag, at den tredje nye OVA i franchisen udkommer til april 2023. OVA’en har titlen Chō Jigen Game Neptune: Hidamari no Little Purple.

Kilde

Kategoriseret i: