Efterår 2022

Drifting Home film trailer

Den officielle hjemmeside for Studio Coloridos nye fuldlængde anime-film Drifting Home (Ame o Tsugeru Hyōryū Danchi) begyndte at streame en ny trailer til filmen.

Traileren afslører og viser filmens temasang “Kieteshimai Sō Desu” (It Seems I’m Fading Away) af Zutto Mayonaka de Iinoni. (ZUTOMAYO)

Filmen får premiere på Netflix verden over den 16. september. Filmen vil også blive vist i biografer i Japan fra samme dag. Filmen bliver Studio Coloridos tredje animefilm i fuld længde.

Kilde

Management of Novice Alchemist trailer

En ny promo-video og illustration for er blevet udgivet på den officielle Twitter-konto for den kommende oktober 2021 anime Management of Novice Alchemist (Shinmai Renkinjutsushi no Tenpo Keiei).

Desuden blev kunstnerne af temasangene annonceret: åbningssangen har titlen “Hajimaru Welcome” og vil blive sunget af sangeren Aguri Onishi. Nanaka Suwa vil fremføre afslutningssangen “Fine Days”. Du kan høre den første i videoen.

Trailer

Folkene bag

Hiroshi Ikehata (TONIKAWA: Over The Moon For You) instruerer hos Studio ENGI. Shigeru Murakoshi (Zombie Land Saga) står for manuskriptet, mens Yosuke Ito (The Detective Is Already Dead) fungerer som karakterdesigner og animationschef. Til sidstnævnte stilling assisteres han af Shinpei Koikawa. Harumi Fuuki står for baggrundsmusikken, mens Satoshi Motoyama er klar som lydinstruktør.

Illustration

Management of Novice Alchemist trailer
©2022 いつきみずほ・ふーみ/KADOKAWA/「新米錬金術師の店舗経営」製作委員会

Beskrivelse

Sarasa er en forældreløs pige, der netop er blevet færdig med den kongelige alkymistskole. Efter at have modtaget en fjernbutik i gave fra sin lærer, begynder hendes længe ventede liv som alkymist. Men tingene går ikke som forventet: Butikken er nedslidt og er midt i ingenting. For at blive en fremtrædende alkymist samler hun ingredienser, uddanner sig selv og sælger varer – alt sammen for at leve sit eget langsomt tempo, tilbagelænede alkymistliv.

Kilde

Vinter 2023

Endo and Kobayashi Live! The Latest on Tsundere Villainess Lieselotte trailer

Som tidligere nævnt bliver light novels serien Endo and Kobayashi Live! The Latest on Tsundere Villainess Lieselotte af Suzu Enoshima bliver lavet til en anime, og nu er det offentliggjort at TV anime-serien har planlagt premiere på japansk TV til januar 2023.

Fumihiro Yoshimura (episodeinstruktør for Dororo, Bakuman.) er ansvarlig for instruktionen på Tezuka Productions studiet, og Tomoko Konparu (Love All Play) står for seriens sammensætning. Miyuki Katayama (Black Jack) bidrager med karakterdesigns og Tatsuhiko Saiki, Natsumi Tabuchi, Sayaka Aoki, Junko Nakajima og Kanade Sakuma sørger for musikken.

Trailer

Roller

  • Tomori Kusunoki som Lieselotte
  • Yuichi Nakamura som Siegwald
  • Kaito Ishikawa som Endo
  • Kana Hanazawa som Kobayashi
  • Miyu Tomita som Fiene

En første illustration til serien er tilgængelig i to versioner

Beskrivelse

En dag hører kronprins Sieg Gudernes Stemmer ud af det blå. Tilsyneladende er hans forlovede Lieselotte en “tsun de rais” skurkinde, der er bestemt til at møde hendes død … og hendes skarpe tunge er bare en måde at dække over hendes forlegenhed. Prinsen kan næsten ikke beherske sig efter at have opdaget Lieselottes yndige skjulte side. Lidt ved han, de himmelske væsener, der skænkede denne viden til ham, er faktisk gymnasieelever!

Kan han bruge deres guddommelige profeti (lad os lege kommentatorer) til at redde sin forlovede og undgå en Bad End?!

J-Novel Club udgiver light novel serien på engelsk, dette er deres beskrivelse oversat

Kilder

Kaiko Sareta Ankoku Heishi (30-Dai) no Slow na Second Life laves til anime

Romanserien Kaiko Sareta Ankoku Heishi (30-Dai) no Slow na Second Life (The Slow Second Life of the Retired Dark Soldier in His 30’s) af Rokujuyon Okazawa bliver lavet til en anime ifølge den officielle hjemmeside for manga adaptionen af ​​historien. Det bliver en TV anime serie, der får premiere på japansk TV til januar 2023. Yderligere detaljer om projektet kendes endnu ikke.

Beskrivelse

Historien handler om Dariel, en soldat i Mørkeherrens hær, som ikke kan bruge magi. I stedet fungerer han som assistent for en af ​​de mest værdsatte kaptajner sit intellekt og sin handlekraft. Men da denne kaptajn bliver udskiftet, mister Dariel også sin privilegerede stilling og bliver fyret. Skuffet begynder han sin pensionering i en menneskeby, hvor han starter et nyt liv ved at bruge sine evner til at opfylde beboernes anmodninger om hjælp.

Kilde

Forår 2023

Kin no Kuni Mizu no Kuni trailer

For nogle uger siden rapporterede vi at Nao Iwamotos shojo-manga Kin no Kuni Mizu no Kuni vil blive lavet til en anime film. Der er nu udgivet en teaser-video, hvor hovedpersonernes to stemmer også blev præsenteret: Kento Kaku lægger stemme til karakteren Naranbayar, mens Sara får stemme af Minami Hamabe.

Filmen får japansk premiere i foråret 2023 og bliver lavet af Studio Madhouse. Kotono Watanabe (Btooom!) instruerer, mens Fumi Tsubota (Hugtto! Precure, Waccha PriMagi!) skriver manuskriptet. Mitsuyuki Masuhara superviser animation, mens NTV koordinerer produktionen, og Warner Bros. Japan vil distribuere filmen.

Beskrivelse

Historien foregår i to rivaliserende kongeriger, der ikke har haft et godt forhold til hinanden i lang tid. Handlingen fokuserer på Sara og Naranbayar, en prinsesse og en ung mand fra hver af disse to kongeriger, som mødes tilfældigt og beslutter sig for at foregive at være et par for at bevare freden i deres respektive kongeriger. I processen kommer de to faktisk tættere og tættere…

Kilder

Kategoriseret i: