Efterår 2022

Beast Tamer trailer

Den officielle hjemmeside for Beast Tamer, TV anime serie adaptionen af Suzu Miyama og Hotosoukas Yūsha Party wo Tsuihou Sareta Beast Tamer, Saikyōshu no Nekomimi Shōjo til Deau (The Beast Tamer Who was Exiled from His Party Meets a Cat Girl from the Strongest Race) romaner, har offentliggjort en ny reklame video, illustration, flere medvirkende, flere medarbejdere, temasangkunstnere og animeens premieredato den 2. oktober.

Trailer

Beskrivelse

Rain blev smidt ud af sin heltegruppe for at være en simpel og svag dyretæmmer. Men det forhindrede ham ikke i at blive eventyrer. Han hellige sig hovedsageligt simple quests, men en af ​​dem fører ham en dag til en stærk kattepige, der ændrer hans liv.

Kilde

Mob Psycho 100 sæson tre titel sekvens

Den officielle hjemmeside for Mob Psycho 100 III, den tredje sæson af TV anime serien baseret på ONEs Mob Psycho 100 manga, begyndte at streame animeens åbningstitelsekvens.

Titelsekvensen indeholder animeens åbningstemasang “1” af MOB CHOIR, og afslører også animeens premieredato den 5. oktober. MOB CHOIR vil også fremføre den afsluttende temasang “Cobalt.”

Titel sekvens

Kilde

Vinter 2023

My Life as Inukai-san’s Dog TV anime trailer

Den officielle hjemmeside for tv-animeen til Gosei Furukawas (Itsutsuse) My Life as Inukai-san’s Dog (Inu ni Nattara Suki na Hito ni Hirowareta, direkte oversat If I Became a Dog I Would be Picked Up by the Person I Like) begyndte at streame den første reklame video, og den afslører hovedrollen, personalet og premieren til januar 2023.

Trailer

Beskrivelse

“Den romantiske komedie fra hundens synspunkt” handler om en hovedperson, der pludselig vågner op en dag for at finde ud af, at han er blevet forvandlet til sin seje og smukke klassekammerat Karen Inukais kæledyrshund. Mens Karen er sej og udtryksløs i skolen, elsker hun sin hund derhjemme.

Illustration

My Life as Inukai-san's Dog TV anime trailer

Kilde

The Vampire Dies in No Time anden sæson trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Itaru Bonnokis The Vampire Dies in No Time (Kyūketsuki Sugu Shinu) manga afslørede en teaser reklame video, illustration, rollebesætning, og januar 2023 premiere for showets anden sæson.

Trailer

Beskrivelse

Historien handler om Dralc, en vampyr, der er frygtet, da han rygtes at være uovervindelig. Vampyrjægeren Ronaldo tager til Dralcs slot efter at have hørt, at Dralc har kidnappet et barn. Men da Ronaldo ankommer til slottet, opdager han, at Dralc bliver ved med at dø over hver lille ting og bliver til støv. Dralcs sande natur er at han er den svageste vampyr af dem alle.

Illustration

The Vampire Dies in No Time anden sæson trailer

Kilde

Ukendt

Isekai Shōkan wa Nidome Desu laves til TV anime

Futabasha bekræftede at der kommer en TV anime serie baseret på Kazuha Kishimotos Isekai Shōkan wa Nidome Desu (Summoned to Another World for a Second Time) light novel serie. Annonceringen afslørede også animeens hovedrollemedlem, personale og en teaser-illustration.

Illustration

Isekai Shōkan wa Nidome Desu laves til TV anime

Beskrivelse

Romanerne og mangaen handler om en mand, der blev kaldt til en anden verden for at blive en kriger, og han reddede verden. Som et resultat blev han meget populær, og han lever lykkeligt sit liv som normie i denne nye verden. Men en dag bliver han fanget i en fælde og bliver deporteret tilbage til sin oprindelige verden som baby. Da han bliver voksen og går i gymnasiet, bliver han endnu en gang kaldt til den anden verden.

Kilde

Kategoriseret i: