Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Ranking of Kings special trailer

Til april kommer der en special til Ranking of Kings.

Anime nyhed: Ranking of Kings special trailer

Den officielle Twitter -konto for animeen baseret på Sōsuke Tōkas Ranking of Kings (Ōsama Ranking) manga har udgivet en teaser reklame video og nøgle illustration til det kommende Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage (Ōsama Ranking: Yūki no Takarabako) special afsnit.

Trailer

Teaseren annoncerer episodens premiere til april 2023. (Ordlyden af den japanske meddelelse specificerer ikke antallet af episoder.)

Illustration

Anime nyhed: Ranking of Kings special trailer
© Sosuke Toka, KADOKAWA / Ranking of Kings animation film partners

Beskrivelse

Hvor velstående en nation er, hvor mange magtfulde krigere den kan prale af, og hvor heroisk og stærk dens konge er. Dette er kriterierne, der faktor i systemet kendt som rangeringen af konger. Hovedpersonen, Bojji, blev født den første prins af kongeriget styret af King Bossu, der er rangeret som nummer syv. Men Bojji blev født ude af stand til at høre og er så magtesløs, at han ikke engang kan svinge et sværd. Som konsekvens heraf ser hans egne tjenere og offentligheden ned på ham som helt uegnet til at være konge. Det er så, at Bojji finder sin første ven, Kage, og Bojjis liv tager en dramatisk vending…

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.