Den officielle konto for den kommende Rokudo no Onna-tachi TV-anime serie udgav en ny trailer, der afslørede åbningstemaet “ENDLESS LABYRINTH” af EverdreaM og afslutningstemaet “Love Will Find A Way” af The Rampage, samt annoncerer at serien får premiere den 7. april.

Officiel trailer

Beskrivelse

Tо̄suke Rokudо̄ er en frygtsom gymnasiedreng, der bliver mobbet af kriminelle (vi har virkelig ikke noget ord på dansk der rammer delinquents ordentligt). Han modtager en papir-rulle fra sin afdøde bedstefar, der efterlader et mærke på hans pande. Mærkets virkning får en kriminell pige ved navn Ranna Himawari til at blive forelsket i ham.

Folkene bag

 • Instruktør: Keiya Saito 
 • Serie komponist: Yuichiro Momose
 • Character designer: Shinya Segawa
 • Sub character designer: Hideaki Onishi
 • Mekanisk designer: Hiroyuki Taiga
 • Prop designer: Yasuyoshi Uetsu, Tomoaki Chishima
 • Art director: Kenichi Tajiri (Mukuo Studio) 
 • Farve designer: Yoshimi Kawakami
 • Komposition: Yujiro Yamane (Inaho)
 • Editor: Shuji Matsumoto
 • Lyd instruktør: Hiroshi Yamamoto
 • Animations produktion: Satelight

Stemmer

Kilde

Kategoriseret i: