Den officielle hjemmeside for tv-anime-adaptionen af Suu Morishitas A Sign of Affection (Yubisaki to Renren) manga afslørede animeens første reklamevideo i fredags. Videoen afslører flere medvirkende og flere medarbejdere.

Beskrivelse

Yuki er en typisk universitetsstuderende, hvis verden kredser om hendes venner, sociale medier og de seneste udsalg. Men da et tilfældigt møde i et tog fører til, at hun møder en vens ven og medstuderende Itsuomi-san, begynder hendes verden at udvide sig. Men selvom Itsuomi-kun kan tale tre sprog, er tegnsprog ikke et af dem. Kan de to lære at kommunikere de spirende følelser mellem dem?

Roller

 • Takeo Ōtsuka som Ōshi Ashioki
 • Ryota Ohsaka som Kyōya Nagi
 • Kaede Hondo som Rin Fujishiro

Folkene bag serien

Yūta Murano (Kakushigoto, Brave Beats) er ansvarlig for storyboards og instruerer også animeen hos Ajia-do. Yoko Yonaiyama (Uma Yuru, Ya Boy Kongming!) fører tilsyn med og skriver seriens manuskripter. Kasumi Sakai (animationsinstruktør på Love Live! Sunshine!!) designer karaktererne, og Yukari Hashimoto (March comes in like a lion, Komi Can’t Communicate, Am I Actually the Strongest?) komponerer musikken.

 • Chef animations instruktører: Kasumi Sakai, Yuki Nishioka, Emiko Endo, Kazue Tamari, Kanako Tsuji
 • Tøj design assistent: Yuka Aono
 • Prop design: Ryō Hirata
 • Tegnsprog animatorer: Yoshiaki Yanagida, Masaya Fujimori, Yuki Miyamoto
 • Scene setting: Masayuki Sekine
 • Art director: Kohei Honda
 • Baggrunds kunst: Eiko Tsunadō, Risa Iraha
 • Kunst: Kusanagi
 • Farve design: Naomi Nakano
 • Fotografi instruktør: Teppei Satō
 • Fotografi: Asahi Production
 • Redigering: Akane Shiraishi
 • Lyd instruktør: Hiromi Kikuta
 • Lyd produktion: TO Books

Tidligere teaser

Teaser illustration

A Sign of Affection manga kommer som anime til januar 2024
©森下suu・講談社/ゆびさきと恋々製作委員会

Morishita tegnede også en illustration for at fejre meddelelsen.

A Sign of Affection manga kommer som anime til januar 2024
© 森下suu・講談社/ゆびさきと恋々a作委員会

Kilde

Kategoriseret i: