Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan generelt

Doraemon hjælper Tokyo med at blive Olympiade værter

Doraemon hjælper Tokyo med at blive Olympiade værter

Japans mest kendte, øreløse kat hjælper nu Tokyo, idet den japanske Olympiske Komite har udnævnt den berømte skabning lavet af Fujiko F. Fujio til ambassadør for Tokyos bud om at at være for 2020 Sommer Olympiaden. Doraemon er nok en af internationalt mest kendte anime karakterer, der dog ikke er slået igennem i Nordeuropa men i meget af resten af verden, så han er et rigtig godt valg.

Doraemon hjælper Tokyo med at blive Olympiade værter

Sommer Olympiaden er ikke blevet afholdt i Japan siden 1964, men i 1998 fandt Vinter Olympiaden dog sted i Nagano. Der er hård konkurrence om æren i at afholde Olympiaden, men mon ikke Doraemon med dens “magiske” lomme kan hjælpe?

Kilde Anime News Network
Kilde Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Der kommen en anime om piger der elsker planetarier og pole dance med det sigende navn Pole Princess!!

Anime

Info og trailere for kommende anime om baseball, skibs-piger, langt levende elvere, kærester i potens og en verden der er gået under.

Anime

Trailere og info om en række serier, der begynder til oktober om alt fra at gøre det selv over episke landmænd til camping med...

Anime

Trailere og andet nyt om kommende anime, både film om kælighed og længe ventede tredje og fjerde sæsoner med vaskebjørne, sport og løse hunde.