Doraemon hjælper Tokyo med at blive Olympiade værter

Doraemon hjælper Tokyo med at blive Olympiade værter

12. april 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Japans mest kendte, øreløse kat hjælper nu Tokyo, idet den japanske Olympiske Komite har udnævnt den berømte skabning lavet af Fujiko F. Fujio til ambassadør for Tokyos bud om at at være for 2020 Sommer Olympiaden. Doraemon er nok en af internationalt mest kendte anime karakterer, der dog ikke er slået igennem i Nordeuropa men i meget af resten af verden, så han er et rigtig godt valg.

Doraemon hjælper Tokyo med at blive Olympiade værter

Sommer Olympiaden er ikke blevet afholdt i Japan siden 1964, men i 1998 fandt Vinter Olympiaden dog sted i Nagano. Der er hård konkurrence om æren i at afholde Olympiaden, men mon ikke Doraemon med dens “magiske” lomme kan hjælpe?

Kilde Anime News Network
Kilde Japanator