“Seiken Tsukai no World Break” light novels laves til anime

“Seiken Tsukai no World Break” light novels laves til anime

19. februar 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

“Seiken Tsukai no World Break” light novels laves til animeIfølge papir-båndet om sjette bind af Akamitsu Awamura (forfatter) og refeias (illustrator) action-fantasy light novel serie Seiken Tsukai no World Break er der en anime på vej.

Første del af lightnovel serien blev udgivet af SoftBank Creatives GA Bunko afdeling den 15 november 2012.

Beskrivelse

Denne “skole sværd og trolddom” historie foregår på en privatskole der samler “frelsere,” unge med minder fra tidligere liv. Nogle af dem er Shirogane, der bekæmper fjender med  våben og teknikker lært fra Puraana kræfterne i deres egne kroppe. Andre er Kuroma der udrydder fjender med magi der manipulerer Maana kræfterne der overgår fysikkens love.

En dreng der hedder Moroha Haimura bliver elev på skolen. Han er den første person nogensinde med tidligere liv med både Shirogane og Kuroma kræfter.

Kilde Moetron