Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Insomniacs After School mangaen laves til TV anime og live-action film

Insomniacs After School mangaen laves til TV anime og live-action film

Forlaget Shogakukan annoncerede onsdag både en TV anime adaption og en live-action film baseret på Makoto Ojiros Insomniacs After School (Kimi wa Houkago Insomnia) manga.

Beskrivelse

Det hele startede med, at et af Astronomiklubbens medlemmer døde. Herfra kom det rygterne om spøgelset i klubben til live.

Den gnavne søvnløse Ganta Nakami snubler over den moderat rebelske, men dog afslappede Isaki Magari i Astronomiklubbens forladte observatorium. Magari bliver skubbet vågen og forsøger at flygte fra stedet, kun for at en ødelagt dør forhindrer det, hvilket tvinger de to indenfor. De to knytter et usandsynligt venskab, hvilket får dem til at bruge observatoriet som et sikkert sted for dem at interagere.

Insomniacs After School følger de søvnløse Nakami og Magaris tid i det stjerneoplyste observatorium, mens de hjælper hinanden med at klare søvnløsheden og de varige virkninger, det har på studielivet.

Anime reklame for serien

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X