Pokkén

Pokkén Tournament er Pokémon som Tekken

29. august 2014 1 Af Erik Weber-Lauridsen

Der er blevet annonceret et nyt Pokémon spil jeg aldrig havde forestillet mig ville komme: Et arcade kamp-spil. Der er gået rygter om Pokkén Tournament i næsten et år, men nu er der kommet en officiel trailer der dermed bekræfter at spillet rent faktisk bliver til noget. Det er holdet bag Tekken og SoulCalibur der lavet et “Pokémon spil som ingen har set før.”

Spillerne vil kunne styre pokémonnerne frit ligesom i andre kampspil – man er ikke bare en træner der styrer ens kæledyr.

Indtil videre er Pokkén Tournament spillet kun annonceret til arkader (spille-haller) i Japan i 2015, men mange kampspil kommer først i hallerne og så nogen tid efter i fin-pudset udgave til spille-konsoller så der er en god chance for at det sker.

Pokkén Tournament officiel hjemmeside: http://www.pokemon.co.jp/ex/pokken/

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde Tokyo Otaku Mode