Ifølge den officielle hjemmeside er der ved at blive lavet en anime over Kafka Asagiris (forfatter) og Hirukawa35s (illustrator) overnaturlig-mysterie manga serie Bungou Stray Dogs. Det ny projekt laves af studio Bones. Et nøgle billede kan ses herunder.

Beskrivelse

Nakajima Atsushi blev smidt ud af sit børnehjem, og nu har han ingen steder at tage hen og ingen mad. Da han står ved en flod, på randen af at dø af sult, redder han en mand der klodset forsøger at begå selvmord. Denne mand er Dazai Osamu, og han og hans partner Kunikida er medlemmer at et meget særligt detektiv agentur. De har overnaturlige evner, og arbejder med sager der er for farlige for politiet og militæret. De er at opspore en tiger, der er blevet set i området for nyligt, omkring samme tidspunkt som Atsushi kom til området. Tigeren ser ud til at have en forbindelse til Atsushi, og da sagen ender med at blive løst, er det tydeligt at Atsushis fremtid kommer til at involvere meget mere af Dazai og resten af detektiverne!

Folkene bag

  • Instruktør: Takuya Igarashi
  • Serie komposition: Youji Enokido
  • Animation produktion: Bones
  • Officiel hjemmeside

Nøgle billede

Bungou Stray Dogs anime i produktion

Kilde Moetron

Kategoriseret i: