Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie Rewrite, der er baseret på Keys () spil af samme navn, er blevet opdateret med den første teaser trailer, nøgle billede og rolle liste. Den ny serie får premiere til sommer 2016. Beskrivelse Rewrite foregår i den fiktive by Kazamatsuri hvor plantning og træer og skovrejsning har ledt til at byen er blevet bevokset med træer og blomster på samme måde, som andre byer er fyldt med bygninger. Men mens de mest af byen synes at være landlig er der er mange traditionelle by elementer der også. Selvom den foregår i moderne tid har byen også en mærkelig følelse af nostalgi. Tennouji Kotarou bor der. Han er en high school elev der har evnen til at genskrive (rewrite) hans egen krop; han kan blive stærkere og hurtigere når som helst han ønsker. Han undersøger overnaturlige mysterier sammen med fem piger fra hans skole. Teaser trailer Folkene bag Instruktør: Tensho Serie komposition: Romeo Tanaka, Kai fra Visual Arts Character designer: Masayuki Nonaka Animations produktion: 8-bit Roller Kotarou Tennouji – stemme af Masakazu Morita Kotori Kanbe – stemme af Chiwa Saitou Chihaya Ootori – stemme af Saya Shinomiya Akane Senri – stemme af Eri Kitamura Shizuru Nakatsu – stemme af Keiko Suzuki Lucia Konohana – stemme af Risa Asaki Kagari – stemme af Kana Hanazawa Nyt nøgle billede Spillets åbning
Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie Rewrite, der er baseret på Keys () spil af samme navn, er blevet opdateret med den første teaser trailer, nøgle billede og rolle liste. Den ny serie får premiere til sommer 2016. Beskrivelse Rewrite foregår i den fiktive by Kazamatsuri hvor plantning og træer og skovrejsning har ledt til at byen er blevet bevokset med træer og blomster på samme måde, som andre byer er fyldt med bygninger. Men mens de mest af byen synes at være landlig er der er mange traditionelle by elementer der også. Selvom den foregår i moderne tid har byen også en mærkelig følelse af nostalgi. Tennouji Kotarou bor der. Han er en high school elev der har evnen til at genskrive (rewrite) hans egen krop; han kan blive stærkere og hurtigere når som helst han ønsker. Han undersøger overnaturlige mysterier sammen med fem piger fra hans skole. Teaser trailer Folkene bag Instruktør: Tensho Serie komposition: Romeo Tanaka, Kai fra Visual Arts Character designer: Masayuki Nonaka Animations produktion: 8-bit Roller Kotarou Tennouji – stemme af Masakazu Morita Kotori Kanbe – stemme af Chiwa Saitou Chihaya Ootori – stemme af Saya Shinomiya Akane Senri – stemme af Eri Kitamura Shizuru Nakatsu – stemme af Keiko Suzuki Lucia Konohana – stemme af Risa Asaki Kagari – stemme af Kana Hanazawa Nyt nøgle billede Spillets åbning

Anime

Rewrite teaser for sommer 2016 TV anime

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie Rewrite, der er baseret på Keys (Kanon, Air, Clannad og Little Busters) spil af samme navn, er blevet opdateret med den første teaser trailer, nøgle billede og rolle liste. Den ny serie får premiere til sommer 2016.

Beskrivelse

Rewrite foregår i den fiktive by Kazamatsuri hvor plantning og træer og skovrejsning har ledt til at byen er blevet bevokset med træer og blomster på samme måde, som andre byer er fyldt med bygninger.
Men mens de mest af byen synes at være landlig er der er mange traditionelle by elementer der også. Selvom den foregår i moderne tid har byen også en mærkelig følelse af nostalgi.

Tennouji Kotarou bor der. Han er en high school elev der har evnen til at genskrive (rewrite) hans egen krop; han kan blive stærkere og hurtigere når som helst han ønsker. Han undersøger overnaturlige mysterier sammen med fem piger fra hans skole.

Teaser trailer

Folkene bag

 • Instruktør: Tensho
 • Serie komposition: Romeo Tanaka, Kai fra Visual Arts
 • Character designer: Masayuki Nonaka
 • Animations produktion: 8-bit

Roller

 • Kotarou Tennouji – stemme af Masakazu Morita
 • Kotori Kanbe – stemme af Chiwa Saitou
 • Chihaya Ootori – stemme af Saya Shinomiya
 • Akane Senri – stemme af Eri Kitamura
 • Shizuru Nakatsu – stemme af Keiko Suzuki
 • Lucia Konohana – stemme af Risa Asaki
 • Kagari – stemme af Kana Hanazawa

Nyt nøgle billede

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie Rewrite, der er baseret på Keys () spil af samme navn, er blevet opdateret med den første teaser trailer, nøgle billede og rolle liste. Den ny serie får premiere til sommer 2016. Beskrivelse Rewrite foregår i den fiktive by Kazamatsuri hvor plantning og træer og skovrejsning har ledt til at byen er blevet bevokset med træer og blomster på samme måde, som andre byer er fyldt med bygninger. Men mens de mest af byen synes at være landlig er der er mange traditionelle by elementer der også. Selvom den foregår i moderne tid har byen også en mærkelig følelse af nostalgi. Tennouji Kotarou bor der. Han er en high school elev der har evnen til at genskrive (rewrite) hans egen krop; han kan blive stærkere og hurtigere når som helst han ønsker. Han undersøger overnaturlige mysterier sammen med fem piger fra hans skole. Teaser trailer Folkene bag Instruktør: Tensho Serie komposition: Romeo Tanaka, Kai fra Visual Arts Character designer: Masayuki Nonaka Animations produktion: 8-bit Roller Kotarou Tennouji – stemme af Masakazu Morita Kotori Kanbe – stemme af Chiwa Saitou Chihaya Ootori – stemme af Saya Shinomiya Akane Senri – stemme af Eri Kitamura Shizuru Nakatsu – stemme af Keiko Suzuki Lucia Konohana – stemme af Risa Asaki Kagari – stemme af Kana Hanazawa Nyt nøgle billede Spillets åbning

Spillets åbning

Billede af character design fra spillet

Rewrite TV anime på vej

Kilde

 

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...