Den officielle hjemmeside for Endride, et nyt anime og smartphone spil projekt with med designs af Bastard!! manga skaberen Hagiwara Kazushi og Rurouni Kenshin manga skaberen Watsuki Nobuhiro, har afsløret projektet.

Endride TV anime info

Beskrivelse

Historien foregår i Endra, en ukendt verden under Jordens overflade. Det er en anden verden, hvor kæmpen Adamas skinner foroven og syv-farvede bånd driver over himmelen.

En dag ender Shun Asanaga — en almindelig men positiv og klog 15-årig middle school dreng der boede i “Landet Foroven” — dette sted. Han opdagede en mystisk krystal i hans videnskablige forretningsmands fars firma, og det øjeblik han rørte krystallen blev han transporteret til Endra.

Han møder Prins Emirio, der virkeligt afskyr Kong Deruzain og netop er blevet 16 i Endras slot. Han er blevet gammel nok til at overtage tronen, og har har et våben så han endeligt kan få sin hævn, men forskellen i styrke er uoverkommelig. Fanget og fængslet af Deruzain, knuser det Emirios hjerte. Men så bliver fængslets vægge pludseligt forvredne og Shun dukker op der.

To unge lever i Endra — en for at vende tilbage til sin tidligere verden, og en for at få hævn. Fremtiden er i hænderne på to unge der er vokset op i forskellige verdener.

Anime serien bliver 24 afsnit lang og begynder her til april på NTV og andre kanaler. Gotou Keiji (Sengoku Collection, Kiddy Grade) instruerer seren, Machida Touko (Show By Rock!!, Lucky Star, The iDOLM@STER) skriver manuskriptet og studio Brains Base producerer anime serien. Med de folk bag har den allerede min interesse i hvert fald.

Endride TV anime info

Roller

Asanaga Shun – stemme af Ono Kensho
Emilio Ranguhaimu – stemme af Masuda Toshiki
Alicia – stemme af Miyama Karen
Fararion – stemme af Ohashi Ayaka
Demetrio – stemme af Takahashi Hiroki
Erujia – stemme af Toriumi Kousuke

Endride TV anime info

Kilde

 

Kategoriseret i:

Tagged i:

,