Assassination Classroom og Koro-sensei Q! anime films til novemberDet 31e nummer af Shueishas Weekly Shonen Jump magasin offentliggjorde at Yusei Matsuis Assassination Classroom manga og Kizuku Watanabe og Jō Aotos Koro-sensei Q! (Quest) spinoff manga begge laves til biograf anime film. De vil blive vist sammen i begrænset omfang den 19 november.

Gekijōban Ansatsu Kyōshitsu 365 Hi no Jikan (Assassination Classroom The Movie: 365 Days) filmen er en opsamlings film (den er altså klippet sammen af anime serierne), men den vil også indeholde en tilføjet original historie.

Koro-sensei Q! (Koro Teacher Quest) filmen er første gang at historien om Koro-sensei som dæmon konge laves til anime.

Studio Lerche, folkene bag TV anime serierne og stemmer til til TV anime serierne vender alle tilbage til arbejdet på begge film.

Watanabe og Aoto begynte på spinoff serien i Shueishas Saikyō Jump magasin i oktober 2015. I mangaen er Koro-sensei en dæmon konge i en verden med sværd og magi. Det første samlede bind af mangaen udkom for lidt over en uge siden (30 juni).

Den første 22-episode sæson Assassination Classroom anime begyndte på japansk TV i januar 2015 og den anden sæson begyndte i januar 2016 og sluttede for lidt over en uge siden (igen den 30 juni).

Den oprindelige manga inspirerede også to live-action film.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,