WING udgiver en figur af Purple Heart i en flot, sort kjole. Fra anime serien “Hyperdimension Neptunia” kommer en 1/7 skala figur af Purple Heart iført en sort kjole, der dristigt viser off hendes bryst og ryg, og figuren stilling giver også et kig på hendes lår, mens hun løfter op sin kjole.

Modelleringen af håret giver det en dejlig dynamisk følelse, og kjolen har også en følelse af bevægelse på grund af de forskellige folder i materialet – at skabe en figur fyldt med højdepunkter for fans til at nyde.

Figuren leveres også med et udskifteligt ansigt del og venstre del, som giver dig mulighed for at stille hende bidende en af fingrene på hendes lange handsker, hvilket skaber en mere vellystig atmosfære for figuren. Du skal blot vælge den pose, du foretrækker!

Hyperdimension Neptunia – Purple Heart Dress Ver. 1/7 figuren udkommer til december 2016 til en anbefalet pris på ¥13.500 (867,17kr), men AmiAmi tager ¥10.510 (675,11kr). Du kan sikkert finde hende andre steder til en billigere pris også.

Kategoriseret i: