Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Youkai Apato no Yuuga na Nichijou TV anime til sommer 2017
Youkai Apato no Yuuga na Nichijou TV anime til sommer 2017

Anime

Youkai Apato no Yuuga na Nichijou TV anime til sommer 2017

Der er blevet annonceret en Youkai Apato no Yuuga na Nichijou TV anime til juli 2017.

Beskrivelse

Inaba Yuushis forældre døde under hans første år i middle school, og han flyttede sammen med sine slægtninge. Selvom de tog sig af ham, kunne han se, at han var en byrde. Efter at han blev student, var han lykkeligt parat til at flytte til et gymnasium med en sovesal. Desværre brændte sovesalen ned til grunden, før han kunne flytte ind! Yuushi ønsker ikke at leve med sine modvillige slægtninge, men det er svært at finde logi som en forældreløs elev med få penge. Han finder endelig et værelse i en flot gammel bygning, hvilket virker for godt til at være sandt.

Problemet er, at det er et Monster House, et sted, hvor mennesker og overnaturlige skabninger -spøgelser, mononoke, etc.- bor sammen. En anden stor high school elev bor der, en sød pige ved navn Akine, og hun er helt upåvirket af monstrene. Faktisk kan hun selv uddrive onde ånder! Yuushis high school liv lige blevet meget mærkeligere end han nogensinde havde regnet med!

Billeder

Kilde

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af The Eminence in Shadow.

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.