“Vores verden er værd at kæmpe for.”

Fra den globalt populære multiplayer første person shooter Overwatch kommer den anden Nendoroid figur fra serien – Mei! Nendoroid leveres komplet med to forskellige ansigtsdele samt forskellige effekter til hendes evner til at genskabe ikoniske scener fra spillet!
Meis Endotherm Blaster kommer med vedhæftede effektdele til at vise hende at skyde en strøm af frost for at fryse hendes fjender! Vejr modifikations dronen lagret i cylinderen på hendes ryg kan løsnes og kommer med sin egen stand til at vise ved Meis side samt et cirkulært effektark til at vise Mei når aktiverer sin “Blizzard” ultimative evne!

Nendoroiden er fuldt bevægelig og giver hende mulighed for at blive stillet på mange forskellige måder og er omhyggeligt skulptureret og indstillet for at sikre, at leddene ikke skiller sig ud og holder Mei’s unikke udseende intakt. Sørg for at tilføje denne a-Mei-Zing Nendoroid til din samling!

“Nendoroid – Overwatch: Mei Classic Skin Edition” figuren er 10cm høj ligesom alle Nendoroids. Hun er modelleret af Tokura (Knead) i samarbejde med Nendoron. Hun vil blive frigivet af Good Smile Company til oktober 2017 til en vejledende pris på 4900 ¥ men AmiAmi tager kun 4050 ¥. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,