Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Fist of the North Star mangaen kommer som teaterstykke

Fist of the North Star mangaen kommer som teaterstykke

Der er ved at blive lavet et teaterstykke over Buronson og Tetsuo Haras klassiske Fist of the North Star (Hokuto no Ken) manga.

Stykket får titlen Hokuto no Ken – Seikimatsu Zako Densetsu (Fist of the North Star – End of the Century Legend of a Random Thug) går i fem dage i Tokyo teateret G-Rosso fra 6. til 10. september. Teaterstykket fejrer mangaens 35 års jubilæum.

Spillet vil have Ryūko Isogai, Ryūnosuke Kawai, Juri, Takeshi Hayashino og Naomichi Hanazono i hovedrollerne. AōP idol gruppemedlemmet Aoi Mizuki er også på rollelisten. Shigeru Chiba, Jokerens stemme, Jakō, fortælleren og mange andre personer fra anime-udgaverne vil også have en stemmerolle i teaterstykket.

Ovenstående video tyder antyder at hovedrollerne i stykket vil være tilfældige bøller fra serien.

Yū Murai instruerer stykket, og Keita Kawajiri står for manuskriptet. Bandet Crystal King vender tilbage for at udføre franchiseens ikoniske temasang “Ai o Torimodose!” og AōP synger temasangen.

Buronson og Haras originale mangas historie foregår i en post-apokalyptisk verden. Historien fokuserer på en mand, der hedder Kenshiro, en mester og arvtager til en dødbringende kampsport. Han vandrer den nukleare ødemark og beskytter de svage og uskyldige mod voldelige bøller. I sine rejser må han kæmpe mod andre mester-kæmpere og figurer fra sin fortid, herunder hans “broder” Raoh, der har kronet sig til konge i den nye verden.

Manga gik i Shueishas ugentlige Shonen Jump-magasin fra 1983 til 1988. Den seneste inkarnation af mangaen – DD Fist af North Star II og Fist of the North Star: Strawberry Flavour komedie anime spinoff serierne – gik sammen i 2015. Crunchyroll streamede begge anime da de gik i Japan.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Manga og bøger

Boruto mangaen holder en længere pause til slutningen af sommeren.

Nyheds links

Endnu en af de klassiske Tekken karakterer får en gameplay-trailer til det kommende Tekken 8.

Anime

Her er en trailer for den kommende Sand Land film baseret på Akira Toriyamas one-shot manga af samme navn.

Anime

Anime filmen baseret på Akira Toriyamas Sand Land manga får premiere til august.