Den officielle hjemmeside for filmen baseret på Satoru Yamaguchi og Nami Hidakas My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! (Otome Game no Hametsu Flag Shika Nai Akuyaku Reijō ni Tensei Shiteshimatta…) light novels afslørede filmens vigtigste trailer, vigtigste illustration, temasanginformation og yderligere rollebesætning.

Det nye rollebesætning, der er forhåndsvist i rækkefølge i videoen ovenfor, inkluderer (stavemåder af karakternavne ikke bekræftet): Kensho Ono som Ahkil, Ayumu Murase som Kumit, Akari Kitō som Nasheet, Reina Ueda som Hati, Yōko Hikasa som Aruks og Rie Kugimiya som Piyo.

Videoen viser også angela og Shōta Aois temasang “Harenochi Hallelujah!”

Filmen får premiere i de japanske biografer den 8. december 2023.

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! film trailer
©山口悟・一迅社/劇場版はめふら製作委員会

Beskrivelse af grundhistorien

Efter at have slået hendes hoved særligt hårdt en dag, genvinder Duke Claes datter, Katarina, pludselig alle minderne om hendes tidligere liv: en teenage japansk pige. Lige før hendes ubarmhjertige død mindes denne pige at have spillet et otome spil … der er præcis som den verden, hun lever i nu!

Hun er nu Katarina Claes, antagonisten i otome spillet, der ondt jagede hovedpersonen til slutningen. Kendende alle mulige resultater af spillet, indser hun, at hver eneste mulig rute slutter med at Katarina bliver myrdet eller forvist! For at undgå disse katastrofalt dårlige slutninger skal hun bruge sin viden om spillet og hendes egen snughed, begyndende med at afbryde forlovelsen med prinsen…

Vil Katarina overleve, mens hun drager gennem denne verden, hvor dårlige hændelser lurer om hvert hjørne? Find ud af det i denne reverse-harem rom-com, ledet af alles favorit kvindelige skurk!

Kilde

Kategoriseret i: