“Comic Girls” TV anime info og trailer

23. februar 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Comic Girls Anime Announces Additional Cast Members

Beskrivelse

Historien handler om den 15-årige gymnasiestudent og manga-skaber Kaoruko Moeta, der bruger pennenavnet Chaos. Efter rangering i bunden af en læserundersøgelse anbefaler Kaorukos redaktør, at hun flytter ind på et kollegie for kvindelige manga skabere. Kaorukos værelseskammerater er shōjo manga-skaberen Koyume Koizuka, teen romansk manga skaberen Ruki Irokawa og shōnen manga skaberen Tsubasa Katsuki. Pigerne støtter hinanden, medens de arbejder for at blive bedre manga skabere.

"Comic Girls" TV anime info og trailerAya Endo, Minami Tsuda, Ayaka Nanase og Reina Ueda bliver en del af april anime serien om manga skabere.

Link: www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-17/comic-girls-anime-announces-additional-cast-members/.127938