Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Virtual Reality video lader seerne opleve deres egen begravelse

Virtual Reality video lader seerne opleve deres egen begravelse

Virtual Reality Video Lets Viewers Experience Their Own Funeral

Virtual Reality åbner op for mange forskellige spiloplevelser, som at gå til koncerter, at tage til poolen med dine yndlingspersoner eller opleve svimmelhedsudfordrende balanceakter. En ny virtual reality-oplevelse er lidt mere reel, selv om det ikke kan siges at efterligne en rigtig livagtig oplevelse.

Virksomheden Wonderful Motion er vært for en video, der sætter spillere i en afdøds sted. Brugere bærer VR-briller og går igennem trinnene i begravelsesforberedelsen, fra at blive placeret i en mørk kiste, transport til begravelsesstedet, make-up og endelig det sidste skue for de sørgende.

Videoen er delvist en annonce for et rigtigt firma, Haruka: Ending Support, der specialiserer sig i at arrangere begravelsesarrangementer, uanset om det er kremering eller en tidlig begravelses-service til en person, der ikke er død endnu. Formålet ser ud til at være at lette bekymringer for familier ved at lade dem se den omhu og omsorg, som Haruka-medarbejderne har givet deres kære.

Kilde

1 kommentar

1 kommentar

  1. Erik Weber-Lauridsen

    26. marts 2018 at 21:31

    Jeg ved godt det er 360 graders video og ikke “rigtig” virtual reality, men det er den betegnelse de fleste forbinder med det at have et HMD (Head Mounted Device, i daglig tale VR-briller) på. Siden de fleste har ikke går op i detaljerne i de medier valgte jeg at benytte betegnelsen der vækker mest genklang hos læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende