Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

My Hero Academia: Two Heroes film trailer fremviser nye personer og tema sang

My Hero Academia: Two Heroes film trailer fremviser nye personer og tema sang

TOHO er begyndt at streame en trailer for den kommende My Hero Academia: Two Heroes (My Hero Academia THE MOVIE: Futari no Hero) film. Videoen fremviser de nye originale film personer og afslører filmens temasang “Long Hope Philia.” Masaki Suda udførte sangen, og amazarashis Hiromu Akita skrev og komponerede stykket.

Funimation og TOHO vil være vært for en verdenspremiere af filmen med engelske undertekster på Anime Expo den 5. juli. Filmen får premiere i Japan den 3. august

Beskrivelse

De klimatiske eksamener er forbi, og U.A. er klar til sommer træningslejr. Deku og alle modtager en invitation fra en bestemt person til at rejse til udlandet til en kæmpe kunstig flydende by kaldet I-Island. Denne ø, en slags “science Hollywood”, der samler viden fra forskere fra hele verden, holder en udstilling med navnet I-Expo, der viser resultaterne af Quirk og hero-genstands forskningen. Midt i alt dette møder Deku en quirkless pige med navnet Melissa og husker sin egen quirkless fortid. Ud af det blå bliver det usynlige sikkerhedssystem, som øen byder på, hacket af skurke, og alle folk på øen bliver taget som gidsler! Nu er en plan, der kunne ryste helte samfundet, blevet sat i bevægelse! Manden, der har nøglen til det hele, er nummer ét helten og Symbol of Peace, All Might.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X