Den kommende TV anime serie baseret på Shus The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Maō Gakuin no Futekigōsha ~Shijō Saikyō no Maō no Shiso, Tensei Shite Shison-tachi no Gakkō e Kayō) light novel serie (hvis nogen var i tvivl ud fra den ekstremt lange titel) begynder på japansk TV til april (2020).

Roller

  • Anos Voldigoad – Tatsuhisa Suzuki
  • Misha Necron – Tomori Kusunoki
  • Sasha Necron – Yuko Natsuyoshi

Beskrivelse

På trods af deres appetit for ødelæggelse bliver selv dæmonkonger trætte af alt blod og kaos undertiden! Da Anoth reinkarnerer i håb om et mere fredeligt liv, ender han med at gå i skole med sine efterkommere i sin gamle borg 2000 år senere. Men med magi på falderebet i denne æra, er ingen i stand til at vurdere Anoths sande kraft!

The Misfit of Demon King Academy TV Anime Info

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,