Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Josee, the Tiger and the Fish anime film udskydes

Josee, the Tiger and the Fish novelle bliver til anime film

Den officielle hjemmeside for Josee, The Tiger and the Fish (Josee til Tora til Sakana-tachi), anime filmen har meddelt at filmen blive udsat på ubestemt tid på grund af den aktuelle korona-krise Oprindeligt skulle filmen have haft premiere i de japanske biografer her til sommer 2020.

Filmen er instrueret af Kotaro Tamura (Noragami, Noragami Aragoto) hos Studio BONES. De originale karakterdesign af Nao Emoto (O Maidens in Your Savage Season) er tilpasset animationen af ​​Haruko Iizuka (Tamayura, Children of the Whales, Endro~!). Sayaka Kuwamura (Strobe Edge) tager sig af manuset, mens Evan Call (Violet Evergarden, Schwarzes Marken) komponerer musikken.

Filmen er baseret på novellerne i samlingen Josee, tigeren og fisken skrevet af Seiko Tanabe. Samlingen blev udgivet for første gang i 1985. Siden da har værket inspireret til en rigtig film fra 2003 og en manga, der begyndte i Japan i januar. Mangaen er tegnet af Emoto.

Josee, the Tiger and the Fish anime film udskydes

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X