Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Blandede nyheder 1 september 2020: Ny Haruhi roman, Spy x Family, Sword Art Online, Tales of Crestoria, Nausicaa kabuki

The Melancholy of Haruhi Suzumiya får første ny roman i 9 år

Light novels

The Melancholy of Haruhi Suzumiya får første ny roman i 9 år

Den officielle Twitter-konto for The Melancholy of Haruhi Suzumiya franchisen åbnede mandag og meddelte, at Kadokawa vil offentliggøre en ny roman i forfatteren Nagaru Tanigawa og illustrator Noizi Itos originale romanserie den 25. november.

Den nye roman med titlen The Intuition of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Chokkan), bliver den første ny roman i 9,5 år. Forudbestillinger til den nye roman starter i dag.

Kilder

Manga

Spy x Family skåler på 5,5 millioner eksemplarer i omløb

De hemmelige spioner i Spy x Family spionage komedie manga-serien udfører ikke deres job ret godt, da mangaserien fejrer 5,5 millioner eksemplarer i omløb, når 5. bind udkommer den 4. september i Japan. For at fejre det tegnede skaberen Tatsuya Endo en festlig illustration med Loid og Yor der skåler i anledning af lejligheden.

Spy x Family skåler på 5,5 millioner eksemplarer i omløb

Kilde

Crunchyroll

Spil

Kirito og Eugeos stemmelæggere er manga-skabere i jubilæums-trailer for Sword Art Online: Memory Defrag smartphone spillet

Sword Art Online smartphonespillet Sword Art Online: Memory Defrag fejrer sit fireårs jubilæum (i Japan), og for at fejre lejligheden udgav de en trailer for spillet hvor Kirito og Eugeos stemmeskulæggere blev mangaskabere.

https://youtu.be/PgZUXJW-qpc

En bag kulisserne video blev frigivet ved siden af traileren, hvor Yoshitsugu Matsuoka (Kirito) og Nobunaga Shimazaki (Eugeo) fandt ind i deres nyfundne roller som mangaskabere og havde meget sjov ud af det.

https://youtu.be/fmjKZRJSWqo

Kilde

Crunchyroll

Tales of Crestoria smartphone spil promo

Bandai Namco Entertainment arbejder igen sammen med Kamikaze Douga om at producere en 15-minutters anime-kortfilm til udviklerens smartphone-spil Tales of Crestoria. Bandai Namco Entertainment streamer en engelsk undertekst trailer til anime med titlen Tales of Crestoria: The Wake of Sin.

Den korte anime-film udsendes over hele verden den 18. oktober 2020 kl. 9. Anime vil adaptere prologen i spilhistorien og vise de to hovedpersoner Kanata og Misella på deres rejse. Spillet blev udgivet på japansk og engelsk i juli 2020 efter at være forsinket fra sidste år. Smartphone-spillet kan spilles gratis, selvom nogle items kun kan købes.

Kilde

Teater

Kabuki stykket baseret på Miyazakis Nausicäa of the Valley of the Wind kan nu streames

Kabuki stykker er lange, overdådige optrædender, og nogle gange ser publikum kun en del af produktionen. Det er også en mulighed her, da du kan vælge at streame Nausicäa i sin helhed eller se bare første eller anden halvdel. At forpligte sig til det hele giver den bedste værdi, da den samlede strøm er prissat til 4.500 yen, mens de halve streams er 2.500 yen.

Fuld længdestreamen kan ses her, første del her og sidste del her.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Fra MMO piger i vandet over en ko og en action-kanin til en alien, der er en bred vifte af anime-piger i bikini på...

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.