Film

Keep Your Hands off Eizouken! film trailer med robotter

Keep Your Hands off Eizouken! er en historie, der er større end livet, om animationens vidundere, og en af dens mest populære historie-arks fulgte pigerne, da de lavede deres helt egen gigantiske robotanime. Fans af historien kan nu se nogle af disse øjeblikke IRL i den seneste trailer til den kommende filmatisering.

Keep Your Hands off Eizouken! filmen har samme rollebesætning som dette års TV-drama med seks episoder, med Midori, Sayaka og Tsubame spillet af medlemmer af idolgruppen Nogizaka46. Også med i den nye trailer er Hiyori Sakurada (som spillede hovedrolle i live-action Ms. Koizumi Loves Ramen Noodles) som Parker Doumeki, det eneste medlem af Audio Klubben.

Keep Your Hands off Eizouken! film var oprindeligt planlagt til premiere i maj 2020 efter TV-dramaet, men blev forsinket på grund af COVID-19-begrænsninger. Det er nu på kurs for en frigivelse om et par dage den 25. september.

Kilde

Crunchyroll

Lee Isaac Chung skal instruere Hollywood remake af Makoto Shinkais your name.

Lee Isaac Chung (Munyurangabo, Minari) vil lede den planlagte live-action Hollywood-adaption af Makoto Shinkais your name. anime film. Chung vil også omskrive filmadaptationens manuskript baseret på et udkast fra Emily V. Gordon (The Big Sick) og ikke det tidligere skrevne manuskript af Oscar-nominerede manuskriptforfatter Eric Heisserer (Arrival, Bird box). Adaptionens historie beskrives således: “To teenagere opdager, at de magisk og skiftende bytter kroppe. Da en katastrofe truer med at ændre deres liv må de rejse for at mødes og redde deres verdener.”

Lee Isaac Chung skal instruere Hollywood remake af Makoto Shinkais your name.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Crunchyroll

Mad

Der åbner en bygning med restauranter / barer bemandet med japanske voksen filmskuespillerinder i Tokyo

Soft on Demand er japans største producent af voksen film (porno), og de vil nu lade deres stjerner optræde med mere tøj på i en bygning fyldt med restauranter og barer udelukkende betjent af kendte og ukendte ansigter – og andre kropsdele.

Der åbner en bygning med restauranter / barer bemandet med japanske voksen filmskuespillerinder i Tokyo

SOD Land betegner sig selv som en “forlystelsespark for voksne” har skillevægge for at forhindre spredning af coronavirus, og alle kunder vil blive bedt om at kontrollere deres temperatur, inden de går ind og til bære masker, mens de er på stedet.

I modsætning til en traditionel værtindebar, hvor det forventes, at kunden skal betale for det, som værtinden drikker, ser det ud til, at SOD Land kun opkræver kunder for den mad og drikke, de bestiller for sig selv, selvom der også er et adgangsgebyr på 500 yen pr. 30 minutter.

SOD Land åbner den 10. oktober.

Manga

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba bliver 8. Jump manga der overgår 100 millioner i cirkulation

Shueisha bekræftede i går torsdag, at da det 22. samling af bind af Koyoharu Gotouges Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga udkommer den 2. oktober, vil mangaen have 100 millioner eksemplarer i omløb (inklusive digitale kopier).

Det bliver den ottende mangatitel fra Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin, der når 100 millioner eksemplarer i omløb (ikke salg) efter Kochikame, Dragon Ball, JoJo’s Bizarre Adventure, Slam Dunk, One Piece, Naruto og Bleach.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba havde 40 millioner i omløb efter det 19. bind i februar, 60 millioner efter det 20. bind i maj og 80 millioner efter det 21. bind i juli, så dens salg er steget kraftigt hurtigt.

Kilder

Kilde

Mode

One Piece x Kappa samarbejde del 2 har Luffy, Law og Hancock

Efter den første lineup, der blev introduceret i marts, har det italienske sports-beklædnings-mærke Kappa afsløret den anden varelinje i deres samarbejde med Eiichiro Odas internationalt populære fantasy action manga serie One Piece. Ud over at Luffy er iført Kappas ikoniske sportstøj er Trafalgar Law og Boa Hancock også med.

Grafikken er blandet med Kappas ikoniske ikoner og illustrationer af Law og Hancock, som oprindeligt blev tegnet til tiårsdagen for DVD-serien ONE PIECE Log Collection.

Prisen for Kappa / One Piece hættetrøjer er alle 9.800 yen, og prisen for T-shirt er 5.900 yen Alle varer har været tilgængelige i Kappas direkte administrerede butikker, Kappas officielle onlinebutik og ONE PIECE Mugiwara-butikker i hele Japan siden den 18. september 2020.

Kilde

Crunchyroll