Con

Comic Market 99 eventet er planlagt til 2-5 maj med deltagelsesbegrænsninger

Comic Market Committee meddelte tirsdag, at den sigter mod at afholde det planlagte Comic Market (Comiket) 99 arrangement den 2-5. maj 2021. Arrangørerne planlægger at afholde arrangementet i Tokyo Big Sights vestlige og sydlige udstillingshaller og arrangementet vil ikke bruge Aomi hallerne.

Meddelelsen erklærede, at det på grund af nye kapacitetsbegrænsninger er “yderst sandsynligt”, at et lotteri vil bestemme dem, der får lov at deltage. Derfor er det muligvis ikke alle cirkler, virksomheder, generelle deltagere og cosplayere, der ønsker at deltage, der vil kunne modtage billetter. Selvom tidligere Comikets samlet 200.000 deltagere om dagen, vil den kommende begivenhed være begrænset til titusinder af deltagere om dagen.

Kilde

Cosplay

Tanjiros sværd fra Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba lavet i virkeligheden

Smede YouTube-kanalen That Works har udgivet en ny video, der viser, hvordan man kan lave Tanjiros Nichirin Blade i virkeligheden. Videoen er sponsoreret af Funimation og skildrer ikke kun processen med at skabe sværdet, men historien og den kulturelle baggrund for smedning af japanske katana.

Produktionen af det viste sværd afbildet i Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba anime serien tog omkring seks måneder. Det blev smedet fra Tamahagane og lavet på en måde så tæt på traditionelle metoder som muligt.

Kilde

Pap-rygsæk fra Keep Your Hands Off Eizouken!

Den kan bestilles indtil den 10 december. Selvom det ligner pap er den vandtæt, den har lommer til drikkevarer og hvad man ellers forventer a fen moderne rygsæk.

Kilde

Musik

Fire Force sæson 2 åbning musik-video med KANA-BOON

Det japanske rockband KANA-BOON, der har tre medlemmer, har udgivet en komplet musikvideo til deres 15. single-sang “Torch of Liberty”, der udkommer den 25. november. Sangen er det andet åbningstema til anden sæson af Fire Force.

Bandet er kendt for deres anime tema sange til mange populære anime franchises, såsom Naruto Shippuden, Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans, Boruto: Naruto Next Generations og My Hero Academia, men det er første gang, at de har lavet en temasang til Fire Force franchisen.

Torch of Liberty musikvideo

Creditless OP video

Kilde

Spil

Re:ZERO: The Prophecy of the Throne spil trailer

Spike Chunsoft udgiver Re:ZERO – Starting Life in Another World: The Prophecy of the Throne til PS4, Switch og PC i Japan den 28. januar efterfulgt af Nordamerika den 29. januar og Europa den 5. februar. Disse vestlige datoer blev afsløret tilbage i september sammen med nogle af spillets originale karakterer, og nu er en anden karaktertrailer her for et hurtigt overblik over den fulde rollebesætning.

Kilde