Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Blandede smukke desserter

Blandede smukke desserter

Jeg ved desværre ikke hvor de er fra, udover givetvis flere steder ud fra variationen, men flotte ser de ud.

Japanerne gør meget mere ud af udseendet på desserter end vi, til gengæld har jeg dog fået nogle af de mest intetsigende kager derovre, i smag er alle de steder jeg har været på i Japan langt efter vores bedste konditorier – men kagerne var flotte at se på.

Jeg forstår f.eks. ikke hvorfor de ofte putter cornflakes som bund i parfaiter, hvilket også kan ses på det ene billede. Det skubber desserten opdad ja, men magen til skuffende afslutning når man når glassets bund skal man lede længe efter. Ja, man kan bare lade det være og levne, men hvorfor ikke gøre bunden til mere end push-up?

Kilde Beauty Of Japan 日本の美しさグループ

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X