PROBLEMER I PARADIS

Konspirationsplottet i Tokyo når til en konklusion, og Naoto og gruppen tager til det kriminalitetsplagede Shangri-La på et modigt nyt eventyr!
Selvom verden er omgærdet af konstant mystik, vil Naotos utrolige høreevner, kombineret med Maries geniale teknik, hjælpe med at føre dem til sandheden under overfladen.

Om bogen

Den store kamp afsluttes på en god måde hvor vi får set både Naoto og Maries evner og den er tilpas flashy og fantastisk. Den afløses dog af en kliche hvor den store skurk afslører at han er bag, men han er alligevel kun en silhuet og det føles lidt som om forfatteren egentlig ikke havde ham helt klar alligevel men nu krævede historien ham på scenen.

Næste del med rejsen rundt i den lovløse by er dog god igen, den understreger at seriens fokus er på personerne selvom der er store flashy kampe indimellem. Og lidt mere snak om mekanik er altid godt, omend deres brug af ordet overclocker skurrer i ørerne på en der er vokset op med at presse sine pc’er til det yderste.

Læs om bog et, to, tre, fire. fem, seks, syv eller den fulde anmeldelse af serien for at se tanker om resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,