Sommer 2022

Backflip!! film trailer

Den officielle hjemmeside for den kommende Backflip!! (Bakuten!!) anime film baseret på den originale TV anime afslørede filmens nye trailer.
Traileren afslører og forhåndsviser Centimillimentals insert sang “Hikari no Naka kara Tsutaetai koto” (Something I Want to Tell You from Inside the Light).

Hjemmesiden afslørede også at filmen får premiere den 2. juli.

Kilde

Efterår 2022

Argonavis idol film trailer

Bushiroads boyband-projekt “from Argonavis” (tidligere Argonavis from BanG Dream!) har annonceret at projektets splinternye anime-film får premiere den 4. november under titlen Gekijō-ban Argonavis Axia (Argonavis the Movie: Axia).

https://youtu.be/GUDZVEbk8UQ

Filmen var tidligere planlagt til at få premiere denne sommer.

Kilde

Blue Lock trailer og info

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Muneyuki Kaneshiro og Yūsuke Nomuras Blue Lock fodbold manga afslørede at animeen får premiere til oktober og vil blive vist på TV Asahi og dets tilknyttede selskaber.

Siden afslørede også showets reklame video, en ny illustration og 10 flere medvirkende.

Kilde

Boku ga Aishita Subete no Kimi e, Kimi o Aishita Hitori no Boku e trailer

Toei begyndte at streame en projekt reklame video til anime filmene baseret på Yomiji Otonos roman Boku ga Aishita Subete no Kimi e (To Every You I’ve Loved Before) og Kimi o Aishita Hitori no Boku e (To The Solitary Me That Loved You). Videoen viser en forsmag på begge film og afslører deres samtidige åbningsdato den 7. oktober, såvel som folkene bag.

Otono udgav de to science-fiction-romaner på samme dag den 23. juni 2016. Begge supplerer hinanden, men kan læses i begge rækkefølger. Bøgerne foregår i en verden, hvor det at rejse til parallelle verdener er en almindelig hverdags aktivitet.

Boku ga Aishita Subete no Kimi e handler om Koyomi Takasaki, en dreng, der bor sammen med sin mor efter hans forældres skilsmisse. Han forsøger at få venner i sin nye college prep school, men hans sociale kejtethed kombineret med en atmosfære af fokus på studier betyder, at han ikke lykkes. En dag kommer hans klassekammerat Kazune Takigawa til ham og fortæller ham, at hun faktisk er fra World Line 85, hvor hun og Koyomi er kærester.

Kimi o Aishita Hitori no Boku e handler om Koyomi Hidaka, en dreng, der bor sammen med sin far efter hans forældres skilsmisse. Han møder en pige ved navn Shiori Satō i sin fars forskningslaboratorium, og de indleder et forhold, der langsomt blomstrer til kærlighed. Men alt ændrer sig, da deres forældre beslutter sig for at gifte sig med hinanden, og de beslutter sig for at flytte til en parallel verden, hvor de ikke er stedsøskende.

Kilde

Ukendt

Yuri Is My Job! romance manga laves til TV anime

Der er åbnet en hjemmeside der annoncerer at Mimans Yuri Is My Job! (Watashi no Yuri wa Oshigoto Desu!) manga inspirerer en TV anime serie.

Hime er en gymnasiepige, der holder meget af sit image som en sød, hjælpsom prinsesse, men indeni kun bekymrer sig om sig selv. Mod sin vilje bliver Hime manipuleret til at arbejde som servitrice på et sted, der dels er café, dels teater, hvor alle servitricerne udgiver sig for at være elever på en fiktiv tysk kostskole for piger. Hime falder for en anden servitrice på caféen, som foran kunderne giver Hime kærlighed og hengivenhed, som hun aldrig har kendt. Der er kun et problem: Bag facaden hader Himes crush hende.

Kilde

Kategoriseret i: