Warner Bros. Japan annoncerede mandag, at den nye anime baseret på Kazushi Hagiwaras BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- action-manga får en anden sæson, der får premiere på Netflix verden over i 2023.

Den nye anime har titlen Bastard!! Ankoku no Hakaishin: Jigoku no Chinkonka-hen (BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- Requiem of Hell Arc).

Trailer

Beskrivelse

Serien foregår i en mørk fantasy fremtid, hvor verden er gået under og teknologi er glemt og suppleret med magi. Den titulære hovedperson hedder Dark Schneider og er en genfødsel af verdens stærkeste magiker, der har simple mål: Erobre verden og især alle dens kvinder.

Serien kan prale af at have en enorm mængde heavy metal referencer: man møder Lars Ul og Bon Jovina fra Metallicana og den mægtigste magi er Black Sabbath.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,