Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Zom 100: Bucket List of the Dead live action info
Zom 100: Bucket List of the Dead live action info
ⒸNetflix Ⓒ2018 by Kotaro Takata, Haro Aso/SHOGAKUKAN

Film og TV

Zom 100: Bucket List of the Dead live action info

Streamingudbyderen Netflix har annonceret, hvornår live-action-adaptionen af ​​Haro Aso og Kotaro Takatas manga Zombie 100 – Bucket List of the Dead får premiere.

Tidligere var det allerede kendt, at den første udgivelse af filmen skulle finde sted senere i år. Nu er den verdensomspændende udgivelsesdato blevet sat til den 3. august 2023.

Yusuke Ishida (instruktør på live-action-filmene af Moteki, Attack on Titan) instruerer. Tatsuro Mishima er ansvarlig for manuskriptet. Kohei Chida producerer musikken, og Eri Usuki redigerer. I mellemtiden agerer Yuji Shimomura som actioninstruktør.

Zom 100: Bucket List of the Dead live action info
© 麻生羽呂・高田康太郎・小学館/ROBOT

Foruden live-action-filmen er der også annonceret en anime-ataption, som får premiere i næste måned.

Beskrivelse

At overleve en zombieapokalypse slår at være lønslave hver dag!

Efter at have brugt år på at trælle for et sjæleknusende selskab, har Akiras liv mistet sin glans. Han bor i en lejlighed fyldt med skraldespande, hans løn er elendig, og han kan ikke engang samle nerverne til at bekende sin kærlighed til sin smukke kollega.

Men da en zombieapokalypse hærger hans by, giver den ham det skub, han har brug for for at leve for sig selv. Nu er Akira på en mission for at færdiggøre alle 100 genstande på sin bucket-liste, før han…tja, kicks the bucket.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.