Aniplex Online Fest 2023 livestream-begivenheden afslørede hovedrollen og teaser-promovideoen til Delico’s Nursery, en tv-anime baseret på Kenichi Suemitsus TRUMP 2009 skuespil. Animeen får premiere i 2024.

Suemitsus originale skuespil havde premiere i Japan i 2009. Stykket har siden inspireret andre skuespil, noveller og koncerter. Suemitsu og Hamaguri debuterede med TRUMP mangaen baseret på stykket i Kadokawas Young Ace-magasin i november 2020.

Beskrivelse

Tidligere havde vampyrracen, der herskede over landet, udødelighedens magt. I dag er denne magt gået tabt, og verden er blevet opdelt i to grupper: den nu dødelige vampyrrace og den menneskelige race, der falder sammen med deres begrænsede levetid. Det siges dog, at der et sted i denne verden eksisterer en eneste vampyr, der stadig har evigt liv. TRUE OF VAMP: Ophavsmanden til Vamps. Ved at forbinde de første og sidste bogstaver kaldte folk oprindelsen af vampyrracen “TRUMP”.

Animeen følger Dali Delico, lederen af en af de mest prestigefyldte aristokratiske familier.

Roller

  • Masakazu Morita som Dali Delico
  • Katsuyuki Konishi som Gerhard Fra
  • Hiro Shimono som Henrique Lorca
  • Takuya Satō som Dino Classico

Folkene bag

Hiroshi Nishikiori (A Certain Magical Index, Azumanga Daioh) instruerer animeen hos J.C. Staff. Suemitsu står for manuskripterne og seriens sammensætning, ud over at blive krediteret for det originale værk. Yōko Itō (Amanchu!, Golden Time) fungerer som animationsinstruktør og designer også karaktererne baseret på originale designs af Kо̄ya. Shunsuke Wada (Demon Slayer, My Hero Academia, Naruto skuespil) komponerer musikken.

  • Art director: Kentarō Izumi
  • Farve design: Miho Kimura
  • Fotografi instruktør: Akihiro Takahashi
  • Editing: Shigeru Nishiyama (REALT)
  • Lyd instruktør: Takatoshi Hamano

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,